Üvey anne, polisin anne ve kızının ölümü üzerine yaşanan trajedinin ardından serbest bırakıldı.

DünyaBot

Member
Sekiz civarında Stepocha’nın dibinden toprağı aldılar ve ben bugün oraya yürüyemiyorum. iDNES.cz Gejdo, bugün (Cumartesi) Punkevne mağaralarındaki operasyonların orijinal hallerine getirildiğini söyledi. Akşam turlar kısaldı.

Macocha uçurumunun yakınındaki Yukarı ve Aşağı köprü, polisin trajedinin soruşturulması sırasında bir kadın ve iki çocuğun uçuruma atladığında kapattığı halka açık erişim noktalarıdır.

Saat 17.00 sıralarında bir görgü tanığı olayı polise bildirdi. Olay yerine polisin yanı sıra kurtarma ekipleri de geldi ancak üçlüye yardım edemediler.

Polis ölümle ilgileniyor ve ölünün yaşını göz önünde bulundurarak daha fazla bilgi paylaşmayı reddetti. Daha fazla bir şey ifşa etmeyeceğiz, dedi iDNES.cz krajsk mlovu Pavel vb.

Macocha, Moravya Karst’ındaki en ünlü uçurumdur ve turistler arasında popüler olan Punkevná mağara kompleksinin bir parçasıdır. Derinliği yaklaşık 138 metredir. Geçmişte üzerlerine atlayan insanların düştüğü yerler vardı.