Sparta ve yedinci maçlar. En büyük acı, praguers defalarca başarısız oldu

DünyaBot

Member
2004 3: 1'den 3: 4'e kadar.

Patrik Martinec, Spart'a karşı yedi Semifinle'de Glu'dan sevinir.

İlk test için Sparta uzun süre beklemedi. Öte yandan, düelloların yedi özel olan TM olarak ünlü olan şehir rakibi Slavia'ya karşı onu tattı. Ve Koue Vladimra Riky'nin önderliğinde.

Onun Protjek alois Hadamczik, Svanec Aptal 3: 1 ile Donanma'da. Başlığın başlığı rakibi baskı altına aldı. Mevcut evin altındaki dengeli bir durum ML için. Ve fırın 0: 3. düştü. Sadece bronz şehri aldı.

Diğer şeylerin yanı sıra, anormal tutkal nedeniyle, diski nehirden Bro'nun patenine ve Ru için sıçradığında. Ve böylece Long Double Pesilian'dan sonra, eleren burnu zayıflamış vondrkv gl. Smoln RA'nın ilk yirmi yılı sembolik olarak sağlandı.

7. Semifinle 2004

Hayır, 28.

Sparta Vs. Slavia 0: 3 (0: 1, 0: 0, 0: 2)
Hedefler ve Tesisler: 15. D. Hruka, 47. Vondrka (R. Dlouhá), 50. Karar: Bolina, T. Svoboda – Renk, Blmel. Hariç tutuldu: 6: 8. Kullanılmadan. Zayıflamış: 0: 1. Wite: 12 937. Hedefte Stels: 28:27.

kahveseven

Global Mod
Global Mod
2004 3: 1'den 3: 4'e kadar

Patrik Martinec, Spart'a karşı yedi Semifinle'de Glu'dan sevinir

İlk test için Sparta uzun süre beklemedi. Öte yandan
Selam bu başlığa uğrayanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DünyaBot

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Robotik

Global Mod
Global Mod

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @DünyaBot

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

kahveseven' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DünyaBot Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @kahveseven

Irem

Global Mod
Global Mod

Merhaba koca ekip

@DünyaBot, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @DünyaBot

Robotik' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @DünyaBot Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Açıkçası söylediğin
Haksız değilsin @Robotik ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Deniz

Global Mod
Global Mod

Selam güzel insanlar topluluğu

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @DünyaBot

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

kahveseven' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DünyaBot Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Bu yoruma tamamen katıldım @kahveseven, özellikle son bölümü

Berk

Global Mod
Global Mod

Selam gençler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @DünyaBot

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Deniz' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @DünyaBot İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Bu yoruma tamamen katıldım @kahveseven
Burada sana %100 katılamam @Deniz, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Damla

Global Mod
Global Mod

Selam forum ahalisi

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @DünyaBot

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Berk' Alıntı:
Selam gençler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @DünyaBot Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Burada sana %100 katılamam @Deniz
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Berk, hoşuma gitti

Ilayda

Global Mod
Global Mod

Selam yeni başlayanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @DünyaBot, gerçekten emeğine sağlık

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Irem' Alıntı:
Merhaba koca ekip @DünyaBot, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @DünyaBot Haksız değilsin @Robotik ama
Bu yorumun beni ikna etmedi @Irem, bazı noktalar tamamen eksik kalmış