Umavsk Rodaka'nın Tyiatee ve çeşitli TMS'nin birçok DL'sinin yazarı, vahşi doksanın sonunda incelendi ve Jin Moravia'da yeni bin yılın tutuklanması ve bunu unutamayız.
Brno Krsnky Blzn, sarhoş BSNK ve Bavicles, ilk kez ilk kez olduğum ve dünya dostlch ile dolaştım. Bir sürü harika hatırla, sor ve tüm Lench zitk, fatura topuklu çanta ne. M için bu kasaba, MM'den hemen sonra her zaman ikinci bir ev olacak, Klabouchov elemeler.
Bu nedenle, bu toplu olmayan mahsul olan Brno'dan MU, çalışma kalışınız olmadan yaratılamazdı
Sanırım bir çalışma konaklamam olmazdı. Handikap stüdyosunun bir KRSN LTA'sı ve NM'den sonraki yaşamın ilk yılları için. O zamanlar temsil ettiğim bir rock grubuyla buradayız.
Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium
Seviye
Esnek, bilinçsiz
Otomatik Kurtarma
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
Brno Krsnky Blzn, sarhoş BSNK ve Bavicles, ilk kez ilk kez olduğum ve dünya dostlch ile dolaştım. Bir sürü harika hatırla, sor ve tüm Lench zitk, fatura topuklu çanta ne. M için bu kasaba, MM'den hemen sonra her zaman ikinci bir ev olacak, Klabouchov elemeler.
Bu nedenle, bu toplu olmayan mahsul olan Brno'dan MU, çalışma kalışınız olmadan yaratılamazdı
Sanırım bir çalışma konaklamam olmazdı. Handikap stüdyosunun bir KRSN LTA'sı ve NM'den sonraki yaşamın ilk yılları için. O zamanlar temsil ettiğim bir rock grubuyla buradayız.
Ben Moravaka değilim ve Brno'da sonunda yerleşmedim, PU da değil. Mon biraz Brno'nun dışarıdan gördüğü gibi. Aksi takdirde, derin ironi için mm'de bile, durum böyle değil, bir yerde ama bazen gerçekten değil.
Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium
Seviye
Esnek, bilinçsiz
Otomatik Kurtarma
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
- Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
- Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
- Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz