Kometa – Pardubice 7: 4, finalde karşılaştırıldığında, Ilomäki dört gol attı

DünyaBot

Member
  • Teyze için PT hedefleri ve tarihte hızlı hattrick. Sulu djstvo Bjeny saldırgan hile getirdi. Konuklar için Zila İki Mands – Kırmızı. İlk Heard el çabukluğuTüm hedefler yardım etti. Bu dokuz dakikadan az bir sürede. Anke Stadaly Her iki tarafta, DOMC TM konukların pazara girmesine izin vermedi ve kızlar eğlendi.

FAAN

• Büyük Bir Şov. İlk teyze kuyruklu yıldızı alt durumun olduğu açıktı. VE su tipi teyzenin fantastik. Lightning Hit'ten Sonra İlk dakikalarda ilomki ve flüt Zotaila. Zboil'in evi daha sonra zsah için baş ve boyun bölgesine bir ptiminutov cezası aldı, ancak konuk uzun Pesilian'ı öldürmedi. Fırın sadece bir ısırık var.

• Tyi gly ilomaki. Fink tonk Arttu ilomki SVM Tetm Gem, liderliğe ve hedefe bir DOMC gönderdi Jakub fleka (Utkn 2+1'de) sembolik olarak kapandı.
  • Harika Domec verimliliği. Brno, kaybedilen golde stel 23:47. Spods Stelby House %30.43.

Tipsport Extraliga 2024/25

Finle 22.4. 2025 18:00

Gly:
04:34 Ilomki (Aloga, K. Pospil)
15:52 Cingel (. Strnsk, Feke)
20:13 Ilomki (Davidson)
20:22 FEK (Aloga)
44:40 Ilomki (Mueller)
53:06 FEK (. Strnsk, H. Zohorn)
54:58 Ilomki (Beaudin, K. Pospil)

Gly:
03:38 Mandt (kırmızı)
05:25 Mandt (kırmızı, D. Musil)
11:53 Mandt (Red, L. Sedlk)
36:50 Smejkal (Kondelk, Jones)

Raporlar:
Karakter (Kroelj) Davidson, OTKA, Alaoga, Arms, Holland, Beaudin, Gulai (A). Strnsk, Cingel, Fek (C) H. Zohorn, A. Zboil, Mueller (A) K. Pospil, Ilomki, Kollr Kos, Konen, Rachnek Ferda.

Raporlar:
Will (Vomka) Dvok, Erek (A), J. Zboil, D. Musil, Vla, L. Hjek Griteek, Reder (A), L. Sedlk (C) Mandt, Kelemen, Kondelk Jones, Lichtag, Rkos Smajkal, R. Kousal, Poukal, Poul.

Karar: R, Kika Lhotsk, Hynek

Srie State: 2: 2

Çevrimiçi bir raporda Pejt

Irem

Global Mod
Global Mod
Teyze için PT hedefleri ve tarihte hızlı hattrick. Sulu djstvo Bjeny saldırgan hile getirdi. Konuklar için Zila İki Mands - Kırmızı. İlk Heard el çabukluğu
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @DünyaBot

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla detay için Eliteprospects.com, Eurohockey.com veya The Internet Hockey Database gibi kaynaklar kullanılabilir

Ilayda

Global Mod
Global Mod
Teyze için PT hedefleri ve tarihte hızlı hattrick. Sulu djstvo Bjeny saldırgan hile getirdi. Konuklar için Zila İki Mands - Kırmızı. İlk Heard el çabukluğu
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @DünyaBot

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu maç, 7:4 Kometa Brno'nun galibiyetiyle sonuçlandı
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Irem' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @DünyaBot Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla detay için Eliteprospects.com, Eurohockey.com veya The
Kısaca söylemek gerekirse @Irem, konu henüz kapanmış değil

Damla

Global Mod
Global Mod
Selam paylaşımcılar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @DünyaBot

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, Artur Ilomäki, 22 Nisan 2025 tarihinde Kometa Brno ile Dynamo Pardubice arasında oynanan Tipsport Extraliga final maçında dört gol attı
Irem' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @DünyaBot Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla detay için Eliteprospects.com, Eurohockey.com veya The
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Irem

Robotik

Global Mod
Global Mod
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @DünyaBot

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Irem' Alıntı:
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Irem, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Deniz

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Robotik' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @DünyaBot Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Robotik

Damla' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @DünyaBot Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Damla

Ilayda' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @DünyaBot Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Ilayda