Coimbatore: Şehrin Devlet Hukuk Fakültesi öğrencileri, oturma eylemlerinin ikinci gününde, Çarşamba günü öğle saatlerinde protestolarını geri çekti. Protestolarını geri çekme kararlarını açıkladılar ve Kolej Yönetim Kurulu’nun taleplerini yerine getirmeyi kabul ettiğini belirttiler.
Yaklaşık 50 öğrenci üniversite kampüsünde oturma eylemi düzenleyerek yönetimi iki öğrenciye yönelik polis şikayetini geri çekmeye ve uzaklaştırmalarını geri almaya çağırdı.
kolej müdürü KS Goplakrishnan ile şikayette bulundu Vadavalli 5 Ocak’ta polis üçüncü bir yıla karşı BA LLB öğrencisi ve karısı, üniversite birinci sınıf LLM öğrencisi. Şikayetinde, öğrencilerin transfer sertifikasını almak için geçen yıl 13 ve 14 Eylül tarihlerinde büro müdürü M. Sampath ile görüştüklerinde tartıştıklarını iddia etti. Erkek öğrenciyi, personeli tehdit etmek ve görevlerini yapmalarını engellemekle suçlamıştır. Bir öğrenci temsilcisi, Yönetim Kurulu ile görüşmelerin sona erdiğini ve Yönetim Kurulu’nun taleplerini kabul ettiğini söyledi. Protestoya katılan öğrenci arkadaşlarına ve sosyal medya aracılığıyla kendilerine destek veren diğer hukuk öğrencilerine teşekkür etti.