Děčín rakipler için para cezası hakkında şef: bir boğa gibi davran ve satın alın, dedi disiplin

DünyaBot

Member
BRNO'daki 25 puandaki ilk Amerikalı, 83:79 dalgası üzerinde Vhe'ye Brno'ya ve Finle'ye ilerledi. Spor Brno'yu kazandı, Morln ligi kaybetti ve hücreler sepetini houser'a kaybetti.

Disciplinrka Mrn, Frya'ya mahkum edilen karanlığı hiti'ye karar vermek için açıkladı. Almıyor musun?
Aldım, hiti'ye karar verdim, tm problm nemm. Kızartma umrumda değil, oynarsa, Morln çelik bir şey. M, çünkü şu anda disiplin komisyonu alakalı değil, kayıp MJ MJ ve EMOC olmadan konuşmada. Bunu bir gerçek olarak aldık ve buna karar vermedik, ama ne zaman alacağım, geçen yıl Walton'a ne oldu … başka bir pas ve kapsam verdi ve bir ve para cezası aldı. Burada sadece iki VT için para cezası içti. Eğer verirsem, Walton geçen yıl V ve El Sedt'i çaldı, Fry bir araba çaldı ve para cezasına çarptırıldı.

Disiplin Komisyonu iki metre mi?
Pzt disiplinli bir hatadır, Dan net değil, ama nokta hiç değil. DL'nin ne olacağı ile ilgili. Ve disipline ne olursa olsun, anlamayacağım. Tabii ki buna saygı duyacağız, çünkü yapmak zorundayız, ama kesinlikle huysuz hayranlar.

DNA'nın taraftarları belirleyici Semifinle Basketbol Ligi'ndeki hayranları, bütünüyle Brno'da başladı. (15. Kvtna 2025)

Sadece böyle bir para cezası için DT yapıyorsun?
Her zaman uke ve pratik yapar. Ancak komisyon elçiyi cezalandırmalıydı, ancak karara karar verdiler, Jene yapmadı. Karanlıkta Hiti'ye karar verdikleri bir sorunum yok, ancak geçen yıl NM için Filip'in muhtemelen bir PST büktüğünü ve bir ceza aldığını açıkladılar. Ve sonra bu olur. Üzgün veya SP SMCH için içiyor.

Frye jet njak eit olacak mısınız yoksa kapalı mı düşünüyorsunuz?
EIT hiçbir şey istemiyoruz. Frye hiti ve tm con'daydı. Hiti'de değil, prensip hakkında. Disiplin hayranları ne çıktı? Bu böyle bir proje değil ya da değil. Bir sepet olarak, bunun önemli olmadığına dair bir mesaj gönderdik. Bu senin en büyüğün. Fanın saldırganlığını sevmiyorum ve bu ona yardımcı olmak mümkün değil. Salondaki NS'de plastik var, E parlaması bir domuz, ns'den sonra Brno'da VIP lij suyunun ve hücrelerin fanını ns vulgrn. Bu doğru. Bu fırını istemiyoruz. Geçen yıl, STM ile çamurdaydım ve çok tırmandım. Evet, Pat sporu yapma duyguları ve onu etkilemek mümkün değildir, ancak böyle bir karar yardımcı olmaz.

Srii ve Brno ne karar verdiler?
Hayranlar için harika bir şeydi, yaklaşık yedi idi, ne pt. Bazı açılardan, TDY'yi ve kaybettiklerimizi kazandık, sonunda en çok kaybettik, koda nedir. Biraz TST'ye ihtiyacımız vardı, Pzt becerileri, ama bunlar sadece EI. Kadm'de NS Brno, Tyikrt'i yenmedi, bu yüzden Finle hak etti.

Bronz bir savaşa sahip olman için seni yakalayacak mısın?
Güzel bir TK olacak. Geçen yıl Ostrava ile bulduk ve biz özel, ama motif Olomouc bölgesi tam başka yerlerde değil. VM onu sallayabiliriz, Yunanlılar Mm Flutter. Dövüş ve savaşmalıyız, ancak Srie'nin favorisi olduğumuzu düşünmemeye karar veriyoruz.

Disiplinrka Pad Frye'yi Açıklıyor: Kendileri Kullanmak İstiyorlar

Öfkeyle basketbol DN, hayranları l. Faka, Maroldovka'daki seyirciye hitap etti, Amerikan Kulesi Dylan Fry'ın SRII'de ikincisi olan Semifinlovm Dosyası 6'daki diskalifiye edildi, ancak kronometre Brnnský kulübünü almadı. Hepsi hakkında yedi düello karar verdi ve SVJ'yi Finle'ye gönderdi.

Kulüplerin kendileri Basketbol Ligi (NBL) mezarı oynamayı tercih ediyor, dedi NBL'den bahsedilen Basın Martin Peterka ve basketbol scna'nın arka planını açıkladı.

Frye, Elenka'nın kafasında ve çocuklarından Stelch'te uzun kemerleri olan bir çocuk, şu anda basketbol yakışmasını dışlamaya karar verdiler. Takımından o kadar gayretle intikam aldı ki Mache'ye çekildi ve onu yere düşürdü. PT Náz? Durmak. Mülkte kısa bir devre verdi, gün ayağa kalkmıştı ve ona diskalifiye edilmiş bir hata verme kararı olduğunda, onlara bağlayıcı oldukları bir jest verdi.

Belirleyici savaştan sonra VN, küllerle serpilmiş 25 puan yaşadı. Diskalifiye ettikten sonra iki gün uyuyamadım, Divkm, Gut ve MMU karanlığından özür dilemek istiyorum.

SM, SML HRT'ye şaşırdı.

Öyleyse?

TM ile ilgili otomatik olup olmadığının, bunu yapmaya karar verip vermeyeceğinin veya disiplin almayacağının dağılımı. İlin doğası üzerinde.

Sepet Brno'dan Dylan Frye (BLM'de), lig dibe karşı Semifinle. (15. Kvtna 2025)

Zen yapmadığında, disiplin d nbl özel olarak bir tane için durdu, bir tanesi için, Peterka öğrendi. Ancak İK, disiplinlere göre, birçok disiplinli kadınla diskalifiye edilirse, kemer sıkma veya mali ceza tarafından durdurulur. Her ikisinde de bu durum neydi.

Imon Pipout Sports Sports: Nefesimizde anomali. Ancak zirvenin en üstünde değil, disiplin komisyonu kulüplerin kendilerini onaylıyor.

Disiplinrn Komisyonu NBL, Jan Hoek, Matj Skora'ya İK, Sousen avukatı ve NBL Lig Kulübü Derneği ve Tom Saddle'ın ketenlerine uygun olarak sakinleşti. İkinci Amerikalı'da komisyon para cezasına çarptırıldı.

Komisyonun finansal cezaları, NBL kulüplerinin mezarları oynamayı tercih ettikleri uzun vadeli bir trendin tabanına geldi. Bu eğilim ayrıca, Alternatif Ceza ile yapılan BF Çiçek Genel Toplantısı tarafından Disiplin DU'da (ESK Basketbol Federasyonu'nun bu durumda) fiili atanmasıyla da doğrulandı.

Eyer, Pein'in doğasının karar verdiğine inanıyor. İki deneyimin tabanında, aktivitelerin aynı anda askıya alındığını düşünüyorum. Böyle bir şey yoksa, SAH mali cezaya göre SP'dir.

Geçen yıl, zemindeki diskalifiye sonrasında aptal Schzel, Arvtka tarafından tezgahta giren LDR AJ Walton'a karşı Brno'ya karşı Parradoxn oynuyor. Ktiravatın yanı sıra, sekiz bin kron para cezası.

Yılın ilk yılı ilk kez bir zamanlar bir disiplin yaratmadılar. Bu durumda, disiplin D NBL, EM'de bir, tekrarlanan Petterka için sınıfı otomatik olarak kazındı.