D2 otoyolu brno sülfür ve kaza sızıntısı yönünde kapandı

DünyaBot

Member
Karayolu üzerindeki operasyon saat 13.00 civarında, Yol ve Otoyol Müdürlüğü (RMD) kısıtlamaları 16,45 saat tahmin etti. Bahsedilen Kongre Blučina'dan önce bir sütun kuruldu.

Bununla birlikte, trajik kaza nedeniyle otoyol hala 13 kilometrede kapalıdır, bu nedenle arabalar Hustopeče yakınlarındaki 25 kilometreye kadar sürüyor, şimdi 11. kilometreye dönebilirler.

İtfaiyeciler, sıvı kükürtün bir şeritte duran tanktan kaçtığını söyledi. İtfaiyeci sözcüsü Jaroslav Mikoška, kazadan kısa bir süre sonra, “Herhangi bir kaza hakkında bilgimiz yok. Sızan kükürt izi, karayolunun 16. kilometresinden görülebilir. Dekontaminasyon için bir yer inşa edeceğiz ve yola dökülen şeyleri ortadan kaldıracağız.” Dedi.

Sıvı kükürt yanıcı ve tahriş edici bir maddedir. Mikoška, ”Bu yüzden bir dereceye kadar koruma içinde, kesinlikle nefes alım aparatı ve muhtemelen koruyucu kıyafetlerle çalışacağız.” Dedi.

14.30'da itfaiyeciler, tanktan sızıntıyı durdurduklarını söyledi. Daha sonra 1 x 4 metrelik bir alanın vurulduğu yola odaklandılar. Sözcü, “Ayrıca tankerle ne yapılacağı ile ilgilenilecek. Kendi eksenine gidip gidemeyeceği veya pompalaması gerekip gerekmediği.” Dedi.

16. saatten önce itfaiyeciler yol işçilerine müdahale yerini teslim ettiklerini söyledi.

Görünüşe göre teslimat sütunun önünde fren yapmadı

13. kilometre D2'de Brno yönünde, yani kükürt sızıntısının neden olduğu kapanmadan hemen önce, iki kamyon ve minibüs sütuna giderken 14.30 civarında çarpıştı. Kazada üç kişi öldü, dört kişi daha yaralandı. Polis sözcüsü Bohumil Malášek, “Kazayı araştırıyoruz. Minibüs muhtemelen zamanında fren yapmadı ve arkadan bir sütunda duran bir kamyona çarptı, daha sonra başka bir kamyona çarptı.” Dedi.

Kurtarma sözcüsü Michaela Bothová, “Geldiğimizden önce üç kişi öldü, maalesef artık onlara yardım edemedik. İki yetişkin ve bir küçüktü.” Dedi. Diğer dört hasta acil servisler tarafından orta ila şiddetli yaralanmalarla Brno hastanelerine taşındı. Sözcüye göre, helikopter başka bir yere müdahale etti.

Otoyol, kaza nedeniyle Hustopeče çıkışında kapatıldı, dolambaçlı yol Břeclav ve Brno arasındaki eski yol boyunca uzanıyor. Malášek'e göre aşırı yüklenir ve gecikmeye güvenmek gerekir.

Irem

Global Mod
Global Mod
Karayolu üzerindeki operasyon saat 13.00 civarında, Yol ve Otoyol Müdürlüğü (RMD) kısıtlamaları 16,45 saat tahmin etti. Bahsedilen Kongre Blučina'dan önce
Merhaba araştırmacılar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @DünyaBot

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu kurala göre, dönel kavşağa gelen sürücülerin, dönel kavşak içindeki araca geçiş hakkı vermesi zorunludur . Bu kurala uymayan sürücü, asli kusurlu olarak değerlendirilir
  • Araç kazaya karıştığında, hatanın kimde olduğunun belirlenmesi 3 iş günü içinde gerçekleşir. Bu süre, ekspertiz raporunun hazırlanması ve kusur oranının tespit edilmesi için gereklidir
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Robotik

Global Mod
Global Mod
Karayolu üzerindeki operasyon saat 13.00 civarında, Yol ve Otoyol Müdürlüğü (RMD) kısıtlamaları 16,45 saat tahmin etti. Bahsedilen Kongre Blučina'dan önce
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu kurala göre, dönel kavşağa gelen sürücülerin, dönel kavşak içindeki araca geçiş hakkı vermesi zorunludur. Bu kurala uymayan sürücü, asli kusurlu olarak değerlendirilir
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Irem' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @DünyaBot Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu kurala göre, dönel kavşağa gelen sürücülerin
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Irem, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Berk

Global Mod
Global Mod
Selam oyun tutkunları

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @DünyaBot, gerçekten emeğine sağlık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için yerel haber kaynakları veya ilgili otoyol yönetiminin resmi açıklamaları takip edilmelidir
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Irem' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @DünyaBot Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu kurala göre, dönel kavşağa gelen sürücülerin
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Irem

kahveseven

Global Mod
Global Mod
Selam uğrayanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @DünyaBot

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Araç kazaya karıştığında, hatanın kimde olduğunun belirlenmesi 3 iş günü içinde gerçekleşir. Bu süre, ekspertiz raporunun hazırlanması ve kusur oranının tespit edilmesi için gereklidir. 4 3 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 3 4 aysenurergun.com.tr 5 Tüm sonuçlar
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Robotik' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu kurala göre, dönel kavşağa gelen sürücülerin, dönel kavşak
Katılmak zorundayım diyemem @Robotik, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Damla

Global Mod
Global Mod
Merhaba güzel insanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• D2 otoyolu Brno'da sülfür ve kaza sızıntısı nedeniyle kapandığına dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, genel olarak otoyollarda trafik kapanmalarına neden olan bazı durumlar şunlardır
kahveseven' Alıntı:
Selam uğrayanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @DünyaBot Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Araç kazaya karıştığında, hatanın
Burada altını çizdiğin nokta kritik @kahveseven, çoğu kişi bunu atlıyor

Ilayda

Global Mod
Global Mod
Merhaba fikirleri olanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Trafik kazalarını önlemek için alınabilecek bazı tedbirler
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Berk' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @DünyaBot, gerçekten emeğine sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için yerel haber kaynakları
Bu bakış açını anlıyorum @Berk, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Deniz

Global Mod
Global Mod
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @DünyaBot

• Araç kazaya karıştığında, hatanın kimde olduğunun belirlenmesi 3 iş günü içinde gerçekleşir. Bu süre, ekspertiz raporunun hazırlanması ve kusur oranının tespit edilmesi için gereklidir
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Robotik' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu kurala göre, dönel kavşağa gelen sürücülerin, dönel kavşak
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Robotik, yine de anlaşılır