Brno'da his, Zbrojovka gidiyor. Takım zaten izliyor asistan

DünyaBot

Member
İlk yenilik Pinesl Server Infotbal.cz.

Zbrojovka bankındaki mk düzeni idnes.cz, mk layout Idnes.cz'ye göre, Ptenm Utkn 22'de onayladı. ZLN'deki Tribune'de 19'lar Jan Barnek ve Jim tarafından kuruldu.

Bu arada, Zbrojovka ekstrmn için, Brnnsk tezgahından PSMA kökenli NIC hakkındaki çabalarında sadece kurulu Kou Marek Zbek'e yol açar.

BRNNT, Utkn'den hemen sonra işlevden çıkmazsa ve net bir görüşü yoksa, o zaman Idnes.cz editörlerinin kaynağı olan katılım hakkında gerçekleşecektir. NJ'ye göre, Kiklava'yı Trenrian Post'ta tutmak mümkün değil; Pt Sedu, Fostjov ile evde Zbrojovka'yı oynuyor ve banklarda SVDK ML BT'de olacak.

Nvrat svdk kıştan beri yerine getirildi

Koue için, adı Çek futbolundaki en bronzlaşmışlar arasındaydı, Slovakya'da bir yıldan az bir süre sonra NVAT olurdu. Orada esti yıllarından sonra yeterince veda etti. Bundan beri, pt.

Plze? Orada, Miroslav Koubek, harika bir PRCI.

Temsil mi? Altta, kulüp -setinde svdka vc lk prce.

Mladá Boleslav bile? Burada da, muhtemelen Pardubice'den aileyle değil, daha güçlü olanın işlevinin işleviydim.

Futbolcu Slovakya Slavs Domcm Ateşinde Tarihi VTZSTV. Finalde kendi stadyumlarında bir domuz Sparta attılar. Martin Svdk SNM'de.

Büyük bir döküntü olmalı. Horizon Vidm Ocak ayında, kışın geri ödendi. Başlangıçta liste için Kasım röportajında geri dönüş vizyonunun ya yüzü içmek istiyorum.

Sonunda, büyük (ve tatmin edici olmayan) bir potansına sahip bir kulüp olan Zbrojovce. Monost ile Piblit yeni bir sahip olurdu, yani bir yatırım grubu onecap.

Bölüm M Girişimci Vojtch Kaena'yı sağlamak için. Hakkında Kulüp yapısında yeni bir MUI olarak konuşmanız, her ikisi de yeni bir ortak sahibi olarak.

Stratejik bir ortağın girişini tartışalım, Jan Myn Idnes.cz'ye cevap verdi.

Futbol çevrelerinde, son birkaç gün içinde Mu Pomh Armsovka'daki Kaena, ancak yapılarına girmeden konuşuldu.

kahveseven

Global Mod
Global Mod
İlk yenilik Pinesl Server Infotbal.cz

Zbrojovka bankındaki mk düzeni idnes.cz, mk layout Idnes.cz'ye göre, Ptenm Utkn 22'de onayladı. ZLN'deki Tribune'de
Selam yorum yapanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Damla

Global Mod
Global Mod

Zbrojovka bankındaki mk düzeni idnes.cz, mk layout Idnes.cz'ye göre, Ptenm Utkn 22'de onayladı. ZLN'deki Tribune'de
Selam bu konuyu okuyanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @DünyaBot

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

kahveseven' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @kahveseven, tartışmaya değer

Berk

Global Mod
Global Mod

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

kahveseven' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @kahveseven

Deniz

Global Mod
Global Mod

Herkese merhaba

@DünyaBot gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

kahveseven' Alıntı:
Buradan çıkarılacak çok ders var @kahveseven, konu geniş

Robotik

Global Mod
Global Mod

Selam paylaşımcılar

@DünyaBot gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Berk' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Burada
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Berk

Irem

Global Mod
Global Mod

Merhaba yazılım ailesi

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @DünyaBot

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Damla' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @DünyaBot Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Damla

Ilayda

Global Mod
Global Mod

Selam uğrayanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @DünyaBot

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Damla' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @DünyaBot Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Damla