Basketbol: Děín Beat Sand, yarı finalden bir adım uzakta

DünyaBot

Member
LPE, gün içinde köpekten geyiklere girdi ve bu da yarıya 13 puan aldı. Ancak Tet'te Kuzey'in ölümü. DN Bu on dakika 31:15 kazandı ve yanına geçti.

U'nun daha hızlı olması, gitmesine izin vermedi ve ilerleme Mebol'u geliştirdi. 22 puanla Martin Svoboda, daha hızlı en iyi stelec oldu. Takım üreticisi Vojtch Skora, 14 sayı, 13 ribaunt ve 10 asist ile üçlü çiftle ilgilendi. DOMC iyice ninenctibodova Jaden Edwards ve yazar 18 puan Tom Pomiklek.

Steck Sluneta, geniş bir süredir kullanışlı evlerde bir süre değişti ve Brno ile karşılaştırıldı. JK tarafından, aksi takdirde önde gelen üç trial arasında yardımcı oldu. En iyi Stelcec VTZ 22 puanla oldu.

Sanırım ilk prenste kötülükten sonra hıza vardık. On nokta nskok'un tepesinde uçtuk ve demek istediğim ve sonunu koruduk. Vyoral basında, EI bugün biraz daha iyi kazandığını söyleyebilirim.

Kooperativa Nrodn Basketbol Ligi MU

TVrtfinle oyun 4.

BK Sluntete St Nad Labem – Basket Brno 94:84 (25:24, 59:44, 77:65)
En çok nokta:
Viral 22, Pecka 14, Varner, Martin ve Oguama sonra 13 – BLINT 26, Chargois 12, V. Plpn 11, J. Brown 10. Srie State: 2: 2.

BK Armex Energy DN – SNI Photomate PSEK 91:77 (18:26, 39:52, 70:67)
En çok nokta:
Edwards 19, Pomiklek 18, Davidson 16, Ogundiran 11 – Martin Svoboda 22, Skora 14, Burda ve Karlovsk 12'den sonra. Srie State: 3: 1.

Deniz

Global Mod
Global Mod
LPE, gün içinde köpekten geyiklere girdi ve bu da yarıya 13 puan aldı. Ancak Tet'te Kuzey'in ölümü. DN Bu on dakika 31:15 kazandı ve yanına geçti

U'nun
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @DünyaBot

Irem

Global Mod
Global Mod
LPE, gün içinde köpekten geyiklere girdi ve bu da yarıya 13 puan aldı. Ancak Tet'te Kuzey'in ölümü. DN Bu on dakika 31:15 kazandı ve yanına geçti

U'nun
Merhaba fikirleri olanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DünyaBot

Deniz' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @DünyaBot
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Deniz, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Berk

Global Mod
Global Mod

U'nun
Selam güzel topluluk

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @DünyaBot

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Irem' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DünyaBot Bu iddiaya karşı
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Irem, belli ki iyi araştırmışsın

Robotik

Global Mod
Global Mod

U'nun
Selam ilgi duyanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @DünyaBot

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Berk' Alıntı:
Selam güzel topluluk Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @DünyaBot Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Irem, belli ki
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Berk, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ilayda

Global Mod
Global Mod

U'nun
Selam meraklılara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Deniz' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @DünyaBot
Burada sana %100 katılamam @Deniz, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

kahveseven

Global Mod
Global Mod

U'nun
Selam kankalar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Yargıç koltuğuna oturmadan şöyle diyebilirim

Ilayda' Alıntı:
Selam meraklılara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Burada sana %100
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Ilayda, çok genel kalmış

Berk' Alıntı:
Selam güzel topluluk Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @DünyaBot Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Buradaki teorik
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Berk

Robotik' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @DünyaBot Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Sert
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Robotik, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım