Yayıncı, KS komitesinin şehir mahkemesini tarihi adalet olarak gördüğünü söyledi

DünyaBot

Member
Miroslav Balatk, sizi buraya götüreceğim MF DNES yaz serisinin son bölümünde, bu şehirlerin benim için dahi mekanları yok, görünüşünüz yüzünden değil, zamanla nasıl mezun olduğu yüzünden, diyor. Güney Moravyalı kişilikler en sevdikleri şehirlerden yakınıyor.

seni buraya götürürdüm

• Fuchs, Prag’da proje peşinde koşmadı; bir mimar olarak Brno’da bunlardan bol miktarda vardı.
  • Brno’da o kadar çok kafe var ki hepsini gezmek imkansız, ben elit bir baristayım
  • Piskopos Rd, Brno boma oima’yı gözlemliyor, kuşla bira içmek için Ertm’ye gidiyor
  • Fotoğrafçı Moravskho Tosknska’ya, insanlara burada ne kadar güzel bir yer olduğumuzu göstermek istiyorum.
  • 19. yüzyıldaki Brno’ya karşı bir zaafım var, o zamanlar bir tarihçi olarak bu işlenmişti.
  • Kaplıcalara uçtuğumda ambulansın oraya nasıl geleceğini düşündüm.
  • Sadece kayalardan sonra değil. Meyve pazarının da cevap verdiği ağacın tepesine tırmanıyorum
  • Aktör Dancingerov, Brno’nun son yıllarda bu kadar büyümesinin harika olduğunu söyledi.
  • Brno gastroda birinci sınıf oynuyor ama fantastik Esk mutfağını kaçırıyor, k Hejlk
  • Hayvanat bahçesi editörü, ormandaki yolculuk bir yaşam mücadelesi değil, devam eden bir rahatlıktır
  • Taş ocağında toprak, tepede akıl sertleşir. Bijec Prochzka doğduğu bölgeyi ziyaret ediyor
  • İlhamı uçuşlarda değil Arnot Goldflam’ın odasında arıyorum
  • Bisiklet dublör Trial Park’ın tadını çıkarıyor, hatta büyükannesini gezdirmeye bile götürdü
  • Turist kulübünün kadını bazı yolların çevrimiçi haritalarda bulunmadığı konusunda uyarıyor

Yayınevinin Michal Konen ve Alexander Brummer’in kitaplarını yayınlamaya başladığı son on yılda Brno ona çok daha fazla kapı açtı. Her zaman belirli zamanlara atıfta bulunurlar, örneğin Stalinist Brno veya işgal altındaki Brno. Tek tek şehirlerin tarihi boyunca tarihin buradan nasıl geçtiğini gösterin. Bugün Bureov Caddesi’ndeki Yüksek Mahkeme binasını gördüğümde, Slovakya Komünist Partisi’nin bölgesel komitesinin bu ikisini paylaştığı gerçeğini düşünüyorum ve Balatka’ya cin adaleti gibi geliyor.

Binanın bazı bölümleri edebiyatla bağlantılıdır. Lüks Barcel Oteli’nin bulunduğu İlinger Meydanı’nda dolaşırken aklıma, 1960’lı yıllarda, aynı zamanda bir değişim zamanı olan ünlü kültür dergisi Index’in editörlerinin haberlerini paylaştığı geliyor. Ve belki profesyonel bir çarpıtmayla Çek edebiyatında uzman olabiliriz.

Rd ayrıca pkov caddesindeki Klra ve Bra şarap barı gibi yerel işletmeleri de ziyaret ediyor. Buradan insanlarla tanışın. Şirket bölgede böyle bir topluluk ruhu geliştiriyor ve özellikle Tahıl Pazarı çevresindeki bölgede atmosfere katkıda bulunuyor. İkili çocuklarla birlikte Kapucnský nmst’teki Tungsram kafeye de gitti.

Daha fazla boş zamanım varsa dağ yürüyüşüne çıkın. Yılda en az bir kez Alplere gitmeyi hayal ediyorum. Harika rotalara ve güzel manzaralara sahip birçok denenmiş ve test edilmiş şehrim var, siz, Achensee yakınlarındaki Pertisau köyü, bu benim kalbimin tatmini, diye yazıyor. Ülkede de en az birkaç kopek aramayla manzarayı dramatize edin. Rd, örneğin Vysoin’de rsk tepelerine sahiptir.

Yayınevinde bundan çok keyif alıyor ama aynı zamanda kendini yayınevi dışındaki kitaplara da veriyor. Çalışmalarımı güncel tutabilmek için sadece ilgimi çeken el yazmalarıyla iletişim halinde olmamam gerekiyor. Sorduğum metinlerin yüzde doksan dokuzu hiçbir zaman yayınlanmıyor çünkü hem geçerli hem de uygunsuz. Editör mizahla, “Eğer sadece onları okursam tamamen çarpık bir edebiyat anlayışına sahip olurum” dedi.

Morntajnova’yı trende keşfetti

Bugün arabayla gitmeyi tercih ediyor ama iki yıl boyunca trenle seyahat etti ve tatilde bile yanından ayırmadığı el yazmalarını yanına aldı. Ne zaman yeni bir Hemingway’le karşılaşacağını asla bilemezsin.

Brno’dan Prag’a yaptığı gezilerden birinde, o zamanlar bilinmeyen yazar Alena Morntajnová’yı keşfetti. Trende, daha sonra yayıncı tarafından basılan ilk eseri Slep haritasının taslağını okudu. Trende okuduğumda harika olduğunu ve kitabı yayınlamamız gerektiğini biliyordum. Host yayınevinin ortak sahibini hatırladı, Brno’da trenden iner inmez onu binmeye çağırdım.

Ayrıca burada belirli şehirlerle ilgili olarak yayınlanan kitaplarım da vardı. Kateina Tukov’un aynı adlı romanından uyarlanan Bl Vod’da sizi ziyaret ettim ve harika bir deneyimdi. Neler yaşadığı ortada. Şiddetli yağmurlar buraya yüzlerce kız kardeşin mezarı şeklinde iz bırakmış ama bugün her geçen gün eskiyen, güzel ve yaşanmaz, perili bir şehir.

bu nedenle edebiyat etkinliklerinin düzenlendiği Café Kaprl Residence’ı tavsiye eder. Burası Bosnalı Zeno Kaprla’nın dairesi ve ailenin Bosnalının ölümünden sonra onları terk etmesi nedeniyle sadece bir tur atmaya değer, Balatk’ı tavsiye ediyor ve ayrıca tepedeki Brno su rezervuarlarına gitmeyi tavsiye ediyor. ona göre İstanbul’daki sarnıçlarla aynı çekiciliğe sahiptir.