Ama bazen hayat onu rahatsız ediyordu. Potansiyelini dinledi. 20 Yaş Altı Dünya Kupası gümüş takımının sunabileceği daha çok şey vardı. hatırlıyor musun Yıl 2007. Streštík, Kalouda, Suchý, Šimůnek, Fenin… Ve finalde onlara karşı Sergio Agüero veya Ángel di María.
Milli takımda parladı, takım arkadaşlarının yabancı kamplara gitmesini izledi ama büyük transfer onun işine yaramadı. “Ama kendimi Macaristan’da buldum. Győr ile otuz yıl sonra şampiyonluğu kazandık” diye anımsıyor, bugün iki erkek çocuk babası olan ve Líšno’da altyapı antrenörü olan Střeštík.
Antrenörlükten bahsederken gözleri parlıyor: “Pep Guardiola’ya hayranım, futbol algısını değiştirdi.” Ve Carlo Ancelotti’nin biyografisini tavsiye ediyorum.”
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Bugün katılın ve şunları edinin:
Milli takımda parladı, takım arkadaşlarının yabancı kamplara gitmesini izledi ama büyük transfer onun işine yaramadı. “Ama kendimi Macaristan’da buldum. Győr ile otuz yıl sonra şampiyonluğu kazandık” diye anımsıyor, bugün iki erkek çocuk babası olan ve Líšno’da altyapı antrenörü olan Střeštík.
Antrenörlükten bahsederken gözleri parlıyor: “Pep Guardiola’ya hayranım, futbol algısını değiştirdi.” Ve Carlo Ancelotti’nin biyografisini tavsiye ediyorum.”
Marek Streštikeski futbolcu, SK Líšeň’in altyapı antrenörüMacarların, Budapeşte’ye yarım saat uzaklıktaki Telki köyünde, sadece milli takımın bulunduğu harika bir antrenman merkezi var. Gençlik gruplarından A’lara.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Bugün katılın ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 30.000’in üzerinde premium makale
- Okuyucuda gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz erişim