Vyškov, Karvina ile play-off öncesinde böyle oynayamazsınız diyor

DünyaBot

Member
Kendine güvenen Güney Moravyalıların küme düşen takıma 0:2 yenildiği Cumartesi günü Pbram'daki düello, uzun bir serideki bir başka uyarıydı.

Umarım oyuncularımız hile yapmamıştır çünkü biz onlarla kesinlikle bu şekilde çalışmadık. Barda daha iyi bir giriş pozisyonu için kumar oynadık ama olmadı. Vykov antrenörü Jan Kamenk, birisinin bunu yanlışlıkla kaçırması durumunda bunun ciddi bir hata olduğunu, çünkü ikinci ligdeki her maça maksimum çabayla yaklaşmanız gerektiğini söyledi.

Takımı sonbahar sezonunu domine etti ancak kadrodaki köklü değişikliklerin ardından iyileşme işaretleri gösteriyordu. On üç maçın sadece onunu kazandı ve son beş düellodan sadece bir puan aldı. Sıralamayı dördüncü sırada tamamladı, Olomouc'un takımının n'ye girememesi nedeniyle bar oynuyor.

Bu bizim bar şeklimiz değil. Bu bir gerçektir ve hiçbir şeyin arkasına saklanamayız. Önceki turda Ln ile köpeğin ağırlığını taşısın diye top kayıplarını artırırız diye düşünüyorduk ama bu sefer bunu yerine getirebilecek iki oyun olsa iyi olurdu. Böyle oynamayın, dedi Kamenk.

Futbolcu Vykova'nın sezonun bahar aylarında mutlu olmak için fazla bir nedeni yoktu ama yine de en üst seviyede oynadı.

Böylece Vykovt, Karvin'e karşı büyük bir yabancı olacak. Tüm sezon bağlamında 46 puanımız var ve belki de ikinci ligde kimsenin başaramadığı bir şekilde üst üste ikinci sıradayız. Bu büyük bir gelişme ve Roma'da durumumuz neredeyse bir mucize. Ve daha iyi olmak için üç günümüz var, savunma avcısı üzerinde çalışmak zorunda olan daha gürültülü bir takım.

Eğer Vykov ligin son ikinci turunu kazansaydı, son zamanlarda sıkıntı çeken Çek Budjovici ile karşılaşacaktı. Güney Moravya takımının lideri ve geçen yılın kaptanı Michal Klesa, Karvina'nın arkasında.

Budjovice'de çalmıştım o yüzden onlarla tanışmak istemedim. Kişisel açıdan baktığımda ise benim için biraz daha güçlüydüler. Ancak bunun pek önemi yok, genel fikir birliği ikinci lig takımının açık bir şekilde yabancı olduğu yönünde. Birinci lig ile ikinci ligin karanlık ve kuyruğu arasındaki fark tek kelimeyle harika. Ama mesele her iki ucu da ısırmak meselesi, o yüzden ita'ya silah atmayalım, diye duyuruyor Klesa.

Vykovka biriminin mevcut durumunun bununla hiçbir ilgisi yok. Kabinde bir hava var. Eğer orada olsaydım, uyandırmak için birini boynundan yakalardım. Çocuklarımız çok iyi insanlar ama bir lidere ihtiyaçları var diye düşündüm.

Yaklaşan maç, her iki takımın etnik yapısından dolayı biraz alışılmadık olacak. Karvin'in Sahra altı Afrika'dan beş futbolcusu var, Vykov'un şu anda dokuz futbolcusu var. Her iki meyve suyu da Avrupa'nın farklı yerlerinden gelen diğer yabancıların kullanımına açıktır. Hem NM hem de Karvin'in kafalarını nasıl toparlamayı başardıklarını görmek ilginç olacak. Geçen sene burada olan çocuklar alıştı, belki biz de bu deneyimden faydalanabiliriz, özellikle de Klesa Losk'un Zln ile oynadığı, o dönemde birinci lig takımının lehine atılan tek golün belirleyici olduğu ikili maç.

Artık Vykov, kendi oyun acılarına ek olarak geleceğe ilişkin varoluşsal soruyu da arkasında bırakmak zorunda. Barda bir telaş olması durumunda, sahibi Blue Crow Sports Group varlıklarının birinci lig Sigma Olomouc'a girmesi durumunda en yüksek ligde nerede oynayacağı ve kabul edilip edilmeyeceği henüz belli değil. Koşullarımız gerçekten çok büyük, işlerin bu kadar profesyonellikten uzak olması korkutucu ve saçma. Ancak Kles, çocukların bunu unutup sadece futbol oynaması gerektiğini söyledi.