Vina, Dunajovick tepelerinin çok güzel olduğunu, ayrıca Plava’nın olmadığını öğrendi.

DünyaBot

Member
Başka alanlarda çalışmakla St.Petersburg’da çalışmak arasında hiçbir zaman ayrım yapmadım. Vno benim için son oldu, onun yüzünden futbolu ya da balıkçılığı bıraktım, sizi buraya götüreceğim son seride diğer Moravyalı şahsiyetlerin en sevdikleri şehre ağıt yaktıkları Kadrnka’ya gittim.

Kadrnka, aile hiyerarşisindeki dördüncü nesil şarapçıdır, ancak profesyonel olarak bu alanı ele alan ilk kişidir. Rd yürüyüşe çıkıyor ve birçok üzüm bağının bulunduğu Dunajovice tepelerinde kafasını boşaltıyor. Dunajovick tepeleri çok güzel, Plava dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorum. Çok sessiz ve gizliler, güzel manzaralara sahipler ve çok fazla turist yok, hayalini kuracaksınız.

seni buraya götürürdüm

• Fuchs, Prag’da proje peşinde koşmadı; bir mimar olarak Brno’da bunlardan bol miktarda vardı.
  • Brno’da o kadar çok kafe var ki hepsini gezmek imkansız, ben elit bir baristayım
  • Piskopos Rd, Brno boma oima’yı gözlemliyor, kuşla bira içmek için Ertm’ye gidiyor
  • Fotoğrafçı Moravskho Tosknska’ya, insanlara burada ne kadar güzel bir yer olduğumuzu göstermek istiyorum.
  • 19. yüzyıldaki Brno’ya karşı bir zaafım var, o zamanlar bir tarihçi olarak bu işlenmişti.
  • Kaplıcalara uçtuğumda ambulansın oraya nasıl geleceğini düşündüm.
  • Sadece kayalardan sonra değil. Meyve pazarının da cevap verdiği ağacın tepesine tırmanıyorum
  • Aktör Dancingerov, Brno’nun son yıllarda bu kadar büyümesinin harika olduğunu söyledi.
  • Brno gastroda birinci sınıf oynuyor ama fantastik Esk mutfağını kaçırıyor, k Hejlk
  • Hayvanat bahçesi editörü, ormandaki yolculuk bir yaşam mücadelesi değil, devam eden bir rahatlıktır
  • Taş ocağında toprak, tepede akıl sertleşir. Bijec Prochzka doğduğu bölgeyi ziyaret ediyor
  • İlhamı uçuşlarda değil Arnot Goldflam’ın odasında arıyorum
  • Bisiklet dublör Trial Park’ın tadını çıkarıyor, hatta büyükannesini gezdirmeye bile götürdü
  • Turist kulübünün kadını bazı yolların çevrimiçi haritalarda bulunmadığı konusunda uyarıyor
  • JAMU rektörü, ailesiyle birlikte şaşkınlıkla üçüncü tiyatrodan ışığa çıkıyor
  • Yayıncı, KS komitesinin şehir mahkemesini tarihi adalet olarak gördüğünü söyledi

Dunajovsk kopce şarap derneği bu yıl, bölgeye en özgü çeşidin adını taşıyan Tren Yolu’nu burada açmak istiyor. Patika Bez ve Doln Dunajovice’yi birbirine bağlıyor, yürüyerek veya bisikletle yürüyün ve yerel alanlar, üzüm bağları, fauna ve flora hakkında çok şey öğreneceksiniz, diye yazıyor Kadrnka, ancak gezi genellikle bunu diğer şarap bölgelerine ilişkin bilgilerle birleştiriyor.

Yurt dışına çıkıp ufkunuzu genişletmek istiyorsunuz. Eğer Avusturya’ya gitmeseydim, orada çalışmasaydım ve çeşitli şeyler görmeseydim bugün hiçbir şey bilmiyor olacaktım. Ayrıca ilham almak için Fransa’da Bordeaux’ya veya Almanya’da Rheingau’ya gitti.

Kafeler, pansiyonlar
ve zmeek

Ona göre Moravya’nın güneyinde şarap, gastronomi ve güzel manzaraları birleştirebileceğiniz çok sayıda güzel kasaba da var. Pavlov’daki Teba, konaklama imkanı sunan güzel bir kafedir. Komşular Pavlov veya Marinda vinin dm, burada brunch yiyebilir, en sevdiğiniz işletmeleri tavsiye edebilirsiniz. Mikulov’da on beş şarabın tek bir yerde satıldığı Korek federal şarap imalathanesinden ve bölgedeki en iyi restoranlardan birine sahip olduğunu söylediği Vinastv lov’dan bahsediyor. Hlohovec’te bistrodan açık hava restoranı bulunan çok servisli zitkové restoranına kadar çeşitli mutfakların bulunduğu Chateau Petit Hlohovec var. Kadrnka bir bahşiş verdi ve kasabada ayrıca gölet ve orman etrafında Lednica’ya doğru bir yürüyüş yapılmasını tavsiye etti. veya Valtice.

Avusturya sınırında Novy Perov’daki Jv dvr sizi rahatsız ediyor. Avusturya kırsalının yanı sıra köyler arasında bisikletle dolaşabilirsiniz, oradaki insanlar iyi niyetli, açık fikirli, yol üzerinde bir yerlerde bir kadeh şarap içebilirsiniz. Onların zihniyeti, aşinalığı, bağa ve malzemeye erişimleri bizimkinden farklıydı. Orada her nehri, her çapayı kullandılar, her şeyin kıymetini anladılar, diyor Kadrnka.

Çocuklarının şarap geleneğini sürdürmesini umuyor. Ama bunu doğal bir şekilde benimsemem ve her şeyi kavramam gerekiyor, onlarla o ilişkiyi uyandırmaya çalışıyorum ama bunu bir işaret olarak algılamalarını istemiyorum, diye tamamladı.