KOMBATÖR: Tamil Nadu Ziraat Üniversitesi (TNAU)’deki kayıtlar için toplam 2.036 başvuru almıştır. diploma kursları 2022-23 akademik yılı için.
TNAU, özel ve devlete bağlı ve kurucu kolejleri aracılığıyla tarım, bahçecilik ve ziraat mühendisliği olmak üzere üç diploma programı sunmaktadır.
2.036 başvurudan 2.025 uygun başvuru sıralamaya girmeye hak kazandı. Sıralamalar 27 Ocak’ta www.tnau.ucanapply.com web sitesinde yayınlandı.
Uygun adaylar online olarak katılabilir tavsiye 28-30 Ocak tarihleri arasında planlanmıştır. Danışmanlığa katılmak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. İzlenecek adım adım prosedür web sitesinde mevcuttur.
Rehberlik sırasında öğrenciler saat 30 Ocak 17:00’ye kadar ders ve ders seçeneklerini değiştirebilirler.
Adaylar tarafından değiştirilen son tercih, ders ve üniversite yerleştirme için dikkate alınacaktır. Adaylar, 1 Şubat’ta sertifika doğrulaması için çağrılacak. Uygun adayların nihai tahsis mektubunu alabilmeleri için danışmanlık ücretlerini ödemeleri gerekir.
Net olmayan bir şey varsa, adaylar iş günlerinde 09:00 – 17:00 saatleri arasında 0422-6611345 numaralı yardım hattını arayabilirler. Öğrenciler ayrıca üniversiteye [email protected] e-posta yoluyla da yazabilirler.