Tamil Nadu’daki Aadhaar Electricity Link’i Bağlama: Tangedco Sorunları SOP’ler | Coimbatore haberleri

DünyaBot

Member
CHENNAI: Ayın ilk gününde yaşanan karışıklıktan sonra Aadhaar Pazartesi günü Tamil Nadu’daki elektrik departmanı ofislerine bağlı, Tangedco bunun için ofise gelen tüketicileri rahatlatmak için SOP’ler (Standart İşletim Prosedürleri) dağıtmıştır.
Aşağıdaki talimatlar, Elektrik Bakanının tavsiyesi üzerine Dağıtım Direktörü Ofisi tarafından yayınlanmıştır. V Senthil Balaji Pazartesi günü Chennai’deki RK Salai’de özel bir kampı teftiş eden.
1) Aadhaar irtibat çalışması için gelen kişiler için uygun koltuklar sağlanmalıdır. Yaşlılara ve engellilere özel öncelik verilmelidir.
2) Gerekirse oturmaları için bir shamiana sağlanabilir.
3) TA/CA/CI düzeyindeki bir personel, halkı karşılamak ve Aadhaar’ı kendi hizmet bağlantısına bağlama sürecini açıklamak için özel görevli özel masaya münhasır olarak atanmalıdır.
4) Mevcut PC sistemi yetersiz veya çok yavaş bulunursa, ilave bir PC eklenmelidir. Aadhaar bağlantı çalışmasının hiçbir koşulda etkilenmemesine özen gösterilmelidir.
5) Bu iş için herhangi bir çalışan tarafından tüketicilerden herhangi bir para alınmadığından bizzat emin olmak ilgili departman görevlilerinin sorumluluğundadır. Bununla ilgili şikayetler alınırsa, çok ciddiye alınacak ve sıkı önlemler alınacaktır.
6) Yönetici mühendis/dağıtım, bölüm ofislerini günlük olarak inceler ve her tezgahta Aadhaar bağlantı çalışmasının ilerlemesini izler. Bir sorun ortaya çıkarsa, hemen IT Wing’in dikkatine sunulabilir. Sorun o zaman ve orada çözülmelidir. Günlük ilerleme, ilgili SE’ler/Dağıtım tarafından kontrol edilmeli ve Genel Merkez’e bildirilmelidir.
7) SE’ler/Dağıtım ve CE’ler/Dağıtım ayrıca 28 Kasım’dan itibaren çalışan Özel Sayaçları denetleyecek ve döngüdeki ilerlemeyi günlük olarak izleyecektir. Bir departman ofisinde zayıf ilerleme gözlemlenirse, buna özel dikkat gösterilmelidir.