Daha önce hiç gitmediğiniz bir bara gittiğinizde kaliteli bir işletme olup olmadığını hemen anlar mısınız?
Onu onurlandırmaya cüret ediyorum, evet. Mesela bodruma bir bakın. Kendi kendine borç verme ve güvenlik büyük bir rol oynamaktadır. Hijyen yaşamın temelidir. Bira fabrikasında ve tesiste. Buzdolabının unla tıkandığı veya biranın mikrobiyal kontaminasyona uğradığı bir an yoktur. Bardak yıkayıcısındaki kartların üzerine parmaklarınızı sürtüp kenarlarını çekmenizin bir sakıncası yok. Bunların hepsi buranın muhtemelen en iyi pub olmadığının işaretleri.
Ve eğer bara, alıp mahzene sokmadığım biri gelirse, kimi hatırlamalıyım?
Benzer. Hijyene nasıl dikkat edeceğinizi de öğrenebilirsiniz. Her bardağı yıkamalı ve durulamalı, içine bira dökmemelidir. Bira içmenin de gerekli olduğunu söylemeye gerek yok. Avcı bazen denizin altında bira bulduğunu kaydeder. Camın duvarlarında kabarcıkların oluşmasından camın tekrar yıkanması gerekip gerekmediğini anlayabilirsiniz. sapın hızla çöktüğü durum budur. Düzgün kalın ve beslemeli olmalıdır. Birayı içtiğinizde bardakta güzel bir halka oluşturmalı. Barda durup bira içtiğiniz bir an bile yok…
Sıcaklık nasıl? Ta ki sıcak biranın iyi olmadığını hayal edene kadar. Peki ya bira çok soğuksa?
Zamanı bile gelmedi. Dondurucudan bir bardak alıp içine bira dökerseniz, bulanıklaşır ve olması gerektiği gibi karışmaz. Onun tüm duyusal özelliklerine itibar etmeyin, o güzel şerbetçiotu kokusuna itibar etmeyin. Her eklem kendi optimum sıcaklığına ihtiyaç duyar.
Dondurucudaki hapların şirketin insanlar için ekstra bir şeyler yaptığının işareti olduğunu düşünüyordu.
Bana göre ideal bira sıcaklığı altı ila yedi derece civarındadır. Öte yandan hangi sıcaklığın doğru olduğunu söylemek de kolay değil. Bira için ideal sıcaklık barda içildiği zamandır. Sonuçta konu her zaman tamgast geleneğiyle ilgilidir. Köylerde, sıcaklığın genellikle dokuz ila on derece arasında olduğu epikada bira içmeye alışkınlar. Her iki şehirde de fıçıda bira ve soğuk küvetler trend. Burada tüketici 30 ila 50 derece sıcaklıkta bir bira alıyor.
Diğer şeylerin yanı sıra, Starobrno'da etrafınızdaki barların birayla düzgün bir şekilde ilgilenmesine yardımcı olmaktır. Tam olarak ne kadar süre?
Yasağın uzatılmasına çalışıyoruz. Onlara tüm deneyimimizi aktarıyoruz ve nerede bir arada kalabilecekleri konusunda tavsiyelerde bulunuyoruz. Süreç uzun ve hiç bitmiyor, işletmelerde çok fazla insan olmuyor. Biramızın harika olduğunu söyleyebilirim. Akort mutlaka sahip olunması gereken bir ürün ve baştan sona harika. Yani şişeden bardağa. Bu nedenle, barları düzenli olarak ziyaret eden ve personelin işi doğru yapıp yapmadığını denetleyen ve eğer yanlışsa neleri düzeltmeleri gerektiği konusunda onlara tavsiyelerde bulunabilen satış temsilcileri vardır. Dikey işletme temsilcisiyim ve VIP müşterilerimizi bizzat işletmelerinde ziyaret ediyorum.
Bunda gerçekten iyi olmalısın. Kaliteli bir usta ne bilmeli?
Stok, bira yapımıyla ilgili bilgidir. Bugün Almanların temel bilgileri öğrenebileceği çok tatlı bir kurs var. Ama bir de teknik yapı var. Çocuğun hangi bar için nasıl uygun donanıma sahip olduğunu belirtmelisiniz. Buzdolabı tipi, bira hattı tipi, musluk ve benzeri gibi. Daha sonra, sonunda kaliteli bira üreten bir bira fabrikası haline getirmek için tüm bunları birleştirmeniz gerekir. Ancak tadım testi yaptırmak da gereklidir. Biranın iyi olmaması durumunda, hatanın üretim sırasında mı yoksa barda mı meydana geldiğini, örneğin barın sanitasyonu ihmal etmesi nedeniyle mi meydana geldiğini tespit edebilmeliyim.
Bar personelinin dizlerini kırdın. İşletmeleri bitirmeleri için onları motive ediyorsunuz, onlara ne gibi tavsiyeler veriyorsunuz?
Mme vc programını programlayın. Adım adım ele alacağım. Eğer işletme kural ve tavsiyelerimize uyuyorsa bizden kalite belgesi alın. En üst kattaki meyhanede çalışanlara Umlci'yi tekmeleyeceğim. Ancak sertifika sadece bir kağıt parçası değil, faydalıdır. Örneğin web sitesinde bu işletmeleri öneriyoruz. Öyle görünüyor ki eğer insanlar iyi bir bara gitmek istiyorlarsa önce buraya gitmeliler. Kısaca iş emirlerini çekmeye çalışıyoruz. Ancak mükemmelliğe ulaşmak için hata yapmanız gereken barlar var. Onun için Vymazlen hospoda adında bir programımız var.
Bu ne anlama gelir?
İşletmeler için bir sout tasarladık. Yaklaşık 40 tesisi seçtik. Onları kucaklamak ve nasıl bir arada kalabilecekleri konusunda onlara tavsiyelerde bulunmak istiyoruz. Mükemmel biraya sahip olmak ister misin? Bunu ve şunu yontmayı deneyin. Sonunda, düzenli olarak bara dönecek olan sırayla bunu takdir edecektir. Ayrıca sesli mesaj da programın bir parçası olduğundan tüketiciyi de hemen sürece dahil edeceğiz. Bu sayede barlar oldukça cazip fiyatlar kazanabiliyor ve bu da onların iyi kaliteyi korumalarına yardımcı oluyor. Fiyatlar arasında örneğin musluklar, gaz tahrikleri ve benzerleri için özel bir kilit bulunmaktadır.
Barın kalitesini artırmanın somut yolları nelerdir?
Örneğin en önemli şey doğru sürüş ortamını kullanmaktır. Kompresör bira için en kötü şeydir. Nitrojen ve karbondioksitten daha güvenli olan bir inert itici gaza sahip olmak gerekir, çünkü nitrojen biranın burukluğunu destekler ve karbondioksit onu biranın içinde tutmaya yardımcı olur. kompresör çevredeki kokuları emer ve bira bozunarak daha hızlı gider VC türü bira yollarının ve kamu tesislerinin sanitasyonudur. Bu ideal olarak her 14 günde bir yapılır. Birayı suyla durulamak da gereklidir. Suyun olmadığı borulara bira dökerseniz, önce yağmura döktüğünüz birkaç litre köpüğü çıkarmak zorunda kalırsınız ve bu da hancı için ekonomik bir kayıptır.
Tavsiyeleriniz ve tüyolarınız kurumlara nasıl ulaşacak?
Birçok varyant var. İşletmecinin bir barı varsa, personeli bira fabrikasında veya tesislerinden birinde onları ziyaret etmeye davet edebiliriz. İşletme temsilcilerimiz böyle bir toplantıyı organize edebilirler. Toplantı, tesisin açılışından önce, yani bazen sabah sekizde başlar ve avcı, yaklaşık iki saat içinde değişen kalite programını tanıtabilir, bardaki teknolojiyi gözden geçirebilir ve neyin yapıştırılacağı konusunda tavsiyelerde bulunabilir. ve bira en yüksek kalitededir. Sonra gelecek ay barı kontrol etmeye geldiğimizde size haklı olduğumuzu, tavsiyemizin onun işini daha iyi hale getirdiğini ve bu yüzden böyle çalışmadığını söyleyebilirim. Bizim için doğru olanın gerçek olduğunu bildiğimiz ve anladığımızda bu belki de bizim için en büyük ödüldür.
Ve gerçekten birileri tarafından ikna edilmenize izin veriyor musunuz?
Hancıların işleri çok iyi ama gastro işi kolay saatlerle dolu değil. Amacımız kimseyi sömürmek değil, esas olarak işletmelerin işlerini mümkün olduğu kadar iyi ve verimli bir şekilde yapmalarına ve mümkün olduğu kadar uzun süre dayanmalarına yardımcı olmak istiyoruz. İnsanlar uzun süre barlara gidiyor ve oraya gittiğinizde mükemmel kalitede bira almak istiyorsunuz. Eğer bir şirketin emsallerini geride bırakma fırsatı varsa bunu mutlaka yapmalıdır. Orada sık sık geri gelecek bir tüketici bulacaksınız. Bu tür elit girişimler genellikle reklamlarla desteklenmektedir. Stratejimiz pozitif motivasyondur. Programı deneyin, bizden tavsiye alın ve işinizi geliştirip geliştirmediğini görün.
Onu onurlandırmaya cüret ediyorum, evet. Mesela bodruma bir bakın. Kendi kendine borç verme ve güvenlik büyük bir rol oynamaktadır. Hijyen yaşamın temelidir. Bira fabrikasında ve tesiste. Buzdolabının unla tıkandığı veya biranın mikrobiyal kontaminasyona uğradığı bir an yoktur. Bardak yıkayıcısındaki kartların üzerine parmaklarınızı sürtüp kenarlarını çekmenizin bir sakıncası yok. Bunların hepsi buranın muhtemelen en iyi pub olmadığının işaretleri.
Ve eğer bara, alıp mahzene sokmadığım biri gelirse, kimi hatırlamalıyım?
Benzer. Hijyene nasıl dikkat edeceğinizi de öğrenebilirsiniz. Her bardağı yıkamalı ve durulamalı, içine bira dökmemelidir. Bira içmenin de gerekli olduğunu söylemeye gerek yok. Avcı bazen denizin altında bira bulduğunu kaydeder. Camın duvarlarında kabarcıkların oluşmasından camın tekrar yıkanması gerekip gerekmediğini anlayabilirsiniz. sapın hızla çöktüğü durum budur. Düzgün kalın ve beslemeli olmalıdır. Birayı içtiğinizde bardakta güzel bir halka oluşturmalı. Barda durup bira içtiğiniz bir an bile yok…
Sıcaklık nasıl? Ta ki sıcak biranın iyi olmadığını hayal edene kadar. Peki ya bira çok soğuksa?
Zamanı bile gelmedi. Dondurucudan bir bardak alıp içine bira dökerseniz, bulanıklaşır ve olması gerektiği gibi karışmaz. Onun tüm duyusal özelliklerine itibar etmeyin, o güzel şerbetçiotu kokusuna itibar etmeyin. Her eklem kendi optimum sıcaklığına ihtiyaç duyar.
Dondurucudaki hapların şirketin insanlar için ekstra bir şeyler yaptığının işareti olduğunu düşünüyordu.
Bana göre ideal bira sıcaklığı altı ila yedi derece civarındadır. Öte yandan hangi sıcaklığın doğru olduğunu söylemek de kolay değil. Bira için ideal sıcaklık barda içildiği zamandır. Sonuçta konu her zaman tamgast geleneğiyle ilgilidir. Köylerde, sıcaklığın genellikle dokuz ila on derece arasında olduğu epikada bira içmeye alışkınlar. Her iki şehirde de fıçıda bira ve soğuk küvetler trend. Burada tüketici 30 ila 50 derece sıcaklıkta bir bira alıyor.
Diğer şeylerin yanı sıra, Starobrno'da etrafınızdaki barların birayla düzgün bir şekilde ilgilenmesine yardımcı olmaktır. Tam olarak ne kadar süre?
Yasağın uzatılmasına çalışıyoruz. Onlara tüm deneyimimizi aktarıyoruz ve nerede bir arada kalabilecekleri konusunda tavsiyelerde bulunuyoruz. Süreç uzun ve hiç bitmiyor, işletmelerde çok fazla insan olmuyor. Biramızın harika olduğunu söyleyebilirim. Akort mutlaka sahip olunması gereken bir ürün ve baştan sona harika. Yani şişeden bardağa. Bu nedenle, barları düzenli olarak ziyaret eden ve personelin işi doğru yapıp yapmadığını denetleyen ve eğer yanlışsa neleri düzeltmeleri gerektiği konusunda onlara tavsiyelerde bulunabilen satış temsilcileri vardır. Dikey işletme temsilcisiyim ve VIP müşterilerimizi bizzat işletmelerinde ziyaret ediyorum.
Bunda gerçekten iyi olmalısın. Kaliteli bir usta ne bilmeli?
Stok, bira yapımıyla ilgili bilgidir. Bugün Almanların temel bilgileri öğrenebileceği çok tatlı bir kurs var. Ama bir de teknik yapı var. Çocuğun hangi bar için nasıl uygun donanıma sahip olduğunu belirtmelisiniz. Buzdolabı tipi, bira hattı tipi, musluk ve benzeri gibi. Daha sonra, sonunda kaliteli bira üreten bir bira fabrikası haline getirmek için tüm bunları birleştirmeniz gerekir. Ancak tadım testi yaptırmak da gereklidir. Biranın iyi olmaması durumunda, hatanın üretim sırasında mı yoksa barda mı meydana geldiğini, örneğin barın sanitasyonu ihmal etmesi nedeniyle mi meydana geldiğini tespit edebilmeliyim.
Bar personelinin dizlerini kırdın. İşletmeleri bitirmeleri için onları motive ediyorsunuz, onlara ne gibi tavsiyeler veriyorsunuz?
Mme vc programını programlayın. Adım adım ele alacağım. Eğer işletme kural ve tavsiyelerimize uyuyorsa bizden kalite belgesi alın. En üst kattaki meyhanede çalışanlara Umlci'yi tekmeleyeceğim. Ancak sertifika sadece bir kağıt parçası değil, faydalıdır. Örneğin web sitesinde bu işletmeleri öneriyoruz. Öyle görünüyor ki eğer insanlar iyi bir bara gitmek istiyorlarsa önce buraya gitmeliler. Kısaca iş emirlerini çekmeye çalışıyoruz. Ancak mükemmelliğe ulaşmak için hata yapmanız gereken barlar var. Onun için Vymazlen hospoda adında bir programımız var.
Bu ne anlama gelir?
İşletmeler için bir sout tasarladık. Yaklaşık 40 tesisi seçtik. Onları kucaklamak ve nasıl bir arada kalabilecekleri konusunda onlara tavsiyelerde bulunmak istiyoruz. Mükemmel biraya sahip olmak ister misin? Bunu ve şunu yontmayı deneyin. Sonunda, düzenli olarak bara dönecek olan sırayla bunu takdir edecektir. Ayrıca sesli mesaj da programın bir parçası olduğundan tüketiciyi de hemen sürece dahil edeceğiz. Bu sayede barlar oldukça cazip fiyatlar kazanabiliyor ve bu da onların iyi kaliteyi korumalarına yardımcı oluyor. Fiyatlar arasında örneğin musluklar, gaz tahrikleri ve benzerleri için özel bir kilit bulunmaktadır.
Barın kalitesini artırmanın somut yolları nelerdir?
Örneğin en önemli şey doğru sürüş ortamını kullanmaktır. Kompresör bira için en kötü şeydir. Nitrojen ve karbondioksitten daha güvenli olan bir inert itici gaza sahip olmak gerekir, çünkü nitrojen biranın burukluğunu destekler ve karbondioksit onu biranın içinde tutmaya yardımcı olur. kompresör çevredeki kokuları emer ve bira bozunarak daha hızlı gider VC türü bira yollarının ve kamu tesislerinin sanitasyonudur. Bu ideal olarak her 14 günde bir yapılır. Birayı suyla durulamak da gereklidir. Suyun olmadığı borulara bira dökerseniz, önce yağmura döktüğünüz birkaç litre köpüğü çıkarmak zorunda kalırsınız ve bu da hancı için ekonomik bir kayıptır.
Tavsiyeleriniz ve tüyolarınız kurumlara nasıl ulaşacak?
Birçok varyant var. İşletmecinin bir barı varsa, personeli bira fabrikasında veya tesislerinden birinde onları ziyaret etmeye davet edebiliriz. İşletme temsilcilerimiz böyle bir toplantıyı organize edebilirler. Toplantı, tesisin açılışından önce, yani bazen sabah sekizde başlar ve avcı, yaklaşık iki saat içinde değişen kalite programını tanıtabilir, bardaki teknolojiyi gözden geçirebilir ve neyin yapıştırılacağı konusunda tavsiyelerde bulunabilir. ve bira en yüksek kalitededir. Sonra gelecek ay barı kontrol etmeye geldiğimizde size haklı olduğumuzu, tavsiyemizin onun işini daha iyi hale getirdiğini ve bu yüzden böyle çalışmadığını söyleyebilirim. Bizim için doğru olanın gerçek olduğunu bildiğimiz ve anladığımızda bu belki de bizim için en büyük ödüldür.
Ve gerçekten birileri tarafından ikna edilmenize izin veriyor musunuz?
Hancıların işleri çok iyi ama gastro işi kolay saatlerle dolu değil. Amacımız kimseyi sömürmek değil, esas olarak işletmelerin işlerini mümkün olduğu kadar iyi ve verimli bir şekilde yapmalarına ve mümkün olduğu kadar uzun süre dayanmalarına yardımcı olmak istiyoruz. İnsanlar uzun süre barlara gidiyor ve oraya gittiğinizde mükemmel kalitede bira almak istiyorsunuz. Eğer bir şirketin emsallerini geride bırakma fırsatı varsa bunu mutlaka yapmalıdır. Orada sık sık geri gelecek bir tüketici bulacaksınız. Bu tür elit girişimler genellikle reklamlarla desteklenmektedir. Stratejimiz pozitif motivasyondur. Programı deneyin, bizden tavsiye alın ve işinizi geliştirip geliştirmediğini görün.