Savaş alanı hazır. 2024’te Zafer Kaydediyoruz: Odisha BJP Başkanı Manmohan Samal | Bhubaneswar Haberleri

DünyaBot

Member

BJP ulusal başkanı JP Nadda Perşembe günü eski bakan Manmohan Samal’ı partiye atadı Odişa başkan. Manmohan, planları hakkında Debabrata Mohapatra ile konuşur.
Seçimlere bir yıl var…
Hazırlıklarımıza uzun zaman önce başladık. Savaş alanı hazır. 2024 seçimlerinde zafer rekorları kıracağız.
Acil öncelikleriniz neler…
Bir sonraki seçimde BJD hükümetini kökünden sökmek için stratejilerimiz üzerinde çalışıyoruz. Ben, liderlerimiz ve çalışanlarımızla birlikte, eyaletteki insanlara ulaşacağım ve planlarımız ve vizyonumuz hakkında bir söylenti yaratacağım.
Odisha halkını BJD hükümetinin son 23 yıldaki başarısızlığı konusunda daha fazla duyarlı hale getireceğiz. İnsanların geri bildirimlerini stratejilerimize dahil ediyoruz. Onlar (Odisha halkı) için savaşacağız ve seçim savaşında yüzümüz olacaklar.
İki kez partinin il başkanı oldun…
Üst düzey liderlerimiz beni üçüncü kez bu göreve layık gördüler ve bunun için minnettarım. Seçimler öncesinde benim için çok büyük bir görev. Bu fırsatı meslektaşlarımın desteğiyle değerlendireceğim. Kolektif liderliğe inanıyorum ve ortak çabalarla hedefe ulaşmayı umuyorum.
Son Dhamnagar ara seçiminde önemli bir rol oynadığınız için ödüllendirildiniz mi?
Babası Bishnu Charan Sethi’nin ölümüyle anketi tetikleyen adayımız Suryabanshi Suraj, her parti çalışanının ve liderinin sıkı çalışması sayesinde kazandı. Ben de katkıda bulundum. Sadece anketi kazanıp koltuğu korumakla kalmadık, aynı zamanda 2009’dan beri hüküm süren BJD’nin yenilmezlik rekorunu da kırdık.
BJP’nin seçim beklentileri için BJD ve Naveen Patnaik’ten bir tehdit görüyor musunuz?
BJD bölünmüş bir evdir. BJD’deki birçok lider, bir avuç bürokrat ve liderin partiyi yönetme şeklinden memnun değil. 2024 seçimlerinde BJP’nin zaferiyle sonuçlanacak gizli güç mücadeleleri nedeniyle BJD’de bir patlama olacak, insanların nabzını sahada hissedeceğiz. İnsanlar işsizlikten, göçten ve çiftçilerin içinde bulunduğu kötü durumdan rahatsız. Partimizin odak noktası, devlete çok yönlü kalkınma getirmektir.
BJP’nin Odisha birimindeki yeniden yapılanmayı nasıl görüyorsunuz?
Odisha her zaman merkezi liderliğimizin merkezinde olmuştur. Modiji, Amit Shahji, Naddaji ve Dharmendra Pradhanji tabandaki örgütsel tabanımızı güçlendirmemiz için bizi durmaksızın motive ettiler. Stratejist Sunil Bansalji, geçen yıl Ağustos ayında prabhari (sorumlu) olarak atanmıştı. Bansalji’nin atanmasından bir ay önce, kıdemli MLA’mız Jaynarayan Mishra, Meclis’te Muhalefet Lideri olarak atandı. Organizasyonel gücümüz arttı.
Parti içinde bir sorun veya zorluk görüyor musunuz?
Biz biriz ve birleşik bir mücadele vereceğiz. Birkaç yıldır parti ve tüm liderleriyle ilişkiliyim. Partimizdeki her çalışanla mükemmel bir ilişki sürdürüyorum. Onlar benim gücüm.