Kern, kendi döneminde Altın Bülbül anketinde puan toplamış, ilk albümünün satışları “…doğumdan itibaren” yüzbin-bin-bin-bin-bin-bin-bin-bin-bin-bin-bin-bin-bin-bin eşiğine ulaşmıştı. Karadağ'ın bölgesel birası olan Golden Record, adını onun adıyla anıyor. Dolní Kounice'deki yılbaşı gecesinden öncesine kadar her yıl birkaç yeniden başlatma yaşadı ve düzinelerce konser verdi.
Bu, 1978'den bu yana çalan melodik rock ve metal efsanesi için en az bir yıl boyunca sonuncusu olacak. “Bir ara vermeye karar verdim. Zor, yalnız, diğerleri mutsuz, oynamak istiyorlar. Kern'in kurucu üyelerinden gitarist Sláva Karásek, eşyalarımızı organize etmesi ve başka bir şey denemesi için ona ihtiyacımız olduğunu hissediyorum” diyor. Artık tam sona güvenmiyor. “Belki de öyle olmayacak” diye bakıyor.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Aylık
49 CZK
89 CZK
Ön ödeme
40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay
Bienal
990 CZK
1.690 CZK
Ön ödeme
700 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra 1.690 CZK/2 yıl
Bugün katılın ve şunları edinin:
Bu, 1978'den bu yana çalan melodik rock ve metal efsanesi için en az bir yıl boyunca sonuncusu olacak. “Bir ara vermeye karar verdim. Zor, yalnız, diğerleri mutsuz, oynamak istiyorlar. Kern'in kurucu üyelerinden gitarist Sláva Karásek, eşyalarımızı organize etmesi ve başka bir şey denemesi için ona ihtiyacımız olduğunu hissediyorum” diyor. Artık tam sona güvenmiyor. “Belki de öyle olmayacak” diye bakıyor.
Sláva Karásek , gitarist, Kern grubunun kurucusuEsas olarak insani açıdan zordu. Yıllarca birisiyle çalıyorsunuz, sonra o kişi sizinle çalmak istemiyor ve bu ayrılık beni grubun sonundan daha çok üzdü. Bunu işimiz bitti anlamında algıladım, merhaba çarşı.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Aylık
49 CZK
89 CZK
Ön ödeme
40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay
Bienal
990 CZK
1.690 CZK
Ön ödeme
700 CZK tasarruf edersiniz