Rekabet? Ayrıca bütçeden kaynaklandı. Kuyruklu Yıldız ve Erkekler Arasında řevnivnost hakkında Pešout

DünyaBot

Member
“Rekabetin nedeni açık, her iki kulüp için de birçok adam geldi. Zamanlarımda (on yıl önce), değişim düşük bir takımdı, onlara kuyruklu yıldızdan ve barındırma için kullanabileceğim Brno dizisinin kenarındaki oyuncularla dolu. Şu anda ilk lig Chomutov'un koçu olan elli -oneard -yoold pešout.

Eski takımlarınızın ekstra lig çeyrek finallerinden hoşlanıyor musunuz?
Benim zevkime göre, her iki taraftaki hokey çok savunmacı.

Kağıt varsayımlarına göre gerçekleşiyor mu?
Ön turdan daha fazla oynandıkları ve kuyruklu yıldız uzun bir mola sonrasık olduğu ilk maçta Vary'nin bir şansı vardı. Kazanmak için kullandılar. Ancak kuyruklu yıldız yavaş yavaş başladıkça zor olacaktır. Özellikle ilk çizgilerini parçalayan uzak Ondřej Beránek olmadan. David Gríger ona taşınmak zorunda kaldı ve aniden iki tehlikeli saldırıdan sadece birine sahipler. Maçlar için 2: 2'ye eşitlendiler, ancak yine de onlar için çok zor olacak.

İkinci maçtan bir faul için kuzu için üç -masch bir durak hakkında ne söylüyorsunuz?
Bu yüzden Viktor Ujčík, Viktor'un onu yargılamak için disiplininin ön saflarında yer alıyor. Sadece katı ve en önemlisi olduğunu söyleyebilirim. Kometa'dan Rhett Holland da maçın sonuna kadar kovuldu ve aynı zamanda onun için bir nükstü ve ek bir ceza alamadı. Třinec'ten Tomáš Kundrátka'yı sadece uyarma için gördük. Kimseye vicdana ulaşmayı düşünmüyorum, ama hoşuma gitmiyorum.

Bu, takımlar arasındaki huzursuzluğa katkıda bulunuyor mu?
Tabii ki, Karlovy Vary biraz inciniyor.

Kometa'da eski Karlovy Fary oyuncuları

Tomáš Barejs, Michal Gulši, Libor Zábranský, Tomáš Dujsik, Tomas Rachůnek, Artta Ilomäki, Jakub Fek.

Ama sadece bu yüzünden ateş edilen playofflar değil, aynı fikirde misiniz?
Normal sezondan sonra dört ve beşinci pozisyonlardaki takımlar üzerindeki baskı da büyük bir rol oynar. Her ikisi için de yarı finallere ilerleme çok güzel bir başarı ve çeyrek finallerde, başarısızlık, başarısızlık. Kabul etmek istemiyorlar. Ve bahsettiğimiz oyuncuların hareketi var.

Neden bu iki kulüp arasında 330 kilometreden fazla uzakta? Bir bölgedeki şehirlere karşılık gelecektir.
2013'ten sonra önce Brno'da ve sonra beş yıl Karlovy'de değiştiğine katkıda bulundu. O zamanlar onlarla daha zayıftık, pahalı oyuncuları karşılayamadık, bu yüzden Brno'dan tanıdığımları aldım. Bırakın genç Libor Zábranský, Dála Mikyska, Tomáš Dujsík … ve daha fazlası vardı. İyi bir deneyimim olan oyunculara fırsat vermeyi sevdiğim biliniyor. Kuyruklu yıldızın daha geniş bir kadrosu vardı, her zaman hattın kenarında biri vardı -ve düzenli olarak Karlovy'nin arkasında oynadı.

Yakın geçmiş, ters yönde aktarıldığını göstermektedir.
Karlovy'den döndüğümde Brno'ya göre değişir, Küba da oraya transfer oldu. Kometa'nın eski bir koçu olan Jirka Kalous şimdi Karlovy'de çalışıyor, kulüpler arasındaki temas yardımcı oluyor. Tomáš Rachůnek veya Artta Ilomäki kısa süre önce Brno'ya katıldı. Bütün bunlar rekabeti bir araya getiren mozaiğe atfedilir. Oyuncular birbirlerini tanıyor, hayranları tanıyorlar, gerçekleştirme takımlarını tanıyorlar.

Karlovy'deki FEK için kınandı, Brno'ya daha iyi gitmek için değişiyor mu?
Herkes farklı algılar. Karlovy'de çok fazla para olmadığı bir zamanda ayrıldı ve orada olsaydı, kalacağına ikna oldum. Bugün, enerji başka yerler, sezon başına eski 70 milyona kıyasla, bütçenin yaklaşık 140 milyona sahip olduğu, sadece ertelenenleri değil kalite ve pahalı oyuncuları karşılayabileceği.

Ama uzun zamandır çalıştığınız Bohemya'nın batısından bir zamanlar Moravya'nın güneyine nasıl geldiniz mi?
Ne kadar bildiğini bilmiyorum, ama kişisel hayatımda oraya hokeyden daha fazla yerleştim. Ailesinin bir bağa sahip olduğu Břeclav bölgesindeki Kobylí'nin ortağı ile yaşadık, küçük bir tane bekledik ve Skalice'de Slovakya'da eğitim aldık. Sonra Vláďa Kýhos bir kuyruklu yıldızdan bir teklif aldı ve Karlovy'deki ortak bir ekipten birbirimizi tanıdığımız için beni asistan olarak Brno'ya götürdü.

Sonra kuyruklu yıldız ve enerji arasında iki kez geçtiniz. Brno'da başlıklar için, Batı Bohemya'da kurtarmak için oynadınız. Her iki kulüp de karşılaştırılabilir mi, yoksa diğer dünyalar mıydı?
Peki ya! (Gülümseme) Karlovy'de salonun daha iyi olduğunu unutmamalıyız. Bununla birlikte, paradoksal olarak, ayakta durarak bütçemiz o zaman düştü, bu yüzden genç erkekleri oynamak ve onları hokey oyuncuları yapmak zorunda kaldık. Kuyruklu yıldız, anında sonuçlar üzerinde baskı olduğu bir takımdı ve onları yaptık. Vláďa kýhos ve bronz ile gümüş ve bronz var, Libor Zábranský'ın başı bankta. Třinec'i atladığımda, bu kadar kısa sürede bu tür başarıları yapacak birçok manevra görmüyorum.

Bir zamanlar Znojmo'dan Karlovy'ye aktarılan eski forvet Milan Procházka, yıllar sonra uzun süre evden çok uzaklaşamayacağını itiraf etti. Bir süredir buza bile giremedi. Mesafe gerçekten böyle olumsuz bir rol oynayabilir mi?
Ayrıca 2011/12 sezonunda, kısrakta Vláďa kýhos olarak yaşadığım zamanlarda yaşadığım zaman değiştim. Küçükler iki yaşındaydı, onunla olmak istedim, ileri geri gittim, çok tatsızdı. Milan'ın neden bahsettiğini tam olarak biliyorum. Bu nedenle, oyuncuları Brno'dan Energie'ye götürdüğümde, Karlovy'de yaşayacakları konusunda bir anlaşma yaptık.

Procházka'nın sadece işe gidip gelme hakkında değil, esas olarak başka bir ortam, arkadaş kaybı ve yaşam değişimi hakkında konuştuğuna inanıyorum.
Tabii ki, ama bir yerde yaşamıyorsanız, o arkadaşları orada yapmayacaksınız. Oradayken, iklimlendirme süreci hızlanacak ve daha önce alışacaktır. Şahsen, ülkenin diğer ucunda bile transferden sonra yerleşecek bir oyuncuyu kısa sürede kullanılmayacağını hatırlamıyorum.

Çeyrek finallerde kimi destekliyorsunuz?
Bir kulüpte çalışmazsam, sadece bir seyirci olarak alıyorum ve bir tane desteklemiyorum.

Kuyruklu yıldızın eski bir kalecisi olan oğlunuz Simon mu?
(Gülüyor) Bir çocukla açık, kuyruklu yıldızda büyüdü.

Maçlara birlikte mi gidiyorsunuz?
Bunun için zaman yok. Chomutov'da gençlerle oyun oynuyoruz, Simon bize Litvínov'dan geri döndü ve bizim için yakaladı. Vlad Petrovk'a asistan olarak yardım ediyorum, ekstra lige ilerlemeye çalışıyoruz. Bu yüzden çeyrek finalleri televizyonda izliyoruz. Ama itiraf etmeliyim ki hafta sonu için Brno'dan arkadaşlarım için yaklaşık 20 veya 25 bilet arıyordum.

Chomutov kalecisi Simon Pešout, gençlik ekibinin forması. (2025)

Gençlik temsilcisi olan oğlunuz nasıl?
Bu sezon Litvínov'daki gençlik ekstrajunu yakaladı ve Ocak ayından beri Chomutov'daki ikinci -lig adamlarında bizimle buzdaydı ve şimdi onu gençlik korsanlarında aldım. Koşulları yaratmaya çalışıyorum, iyi gidiyor ve özellikle bundan hoşlanıyor. Kaleci olduğu için çok mutluyum.

Neden?
Çek Cumhuriyeti'ndeyiz, sırtlarında daha iyi bilinen bir isme sahip genç erkekler kolay değil ve her yerde korumayı duyabilirsiniz. Ancak kaleciyi baştan çıkarmak mümkün değil, ya yakalandı ya da yok. Daha iyi takım arkadaşları, güç oyunları arasında itmek veya hücum bölgesine göndermek mümkün değildir. Kaleci orada 60 dakika durmalı ve ayakta durmalıdır. Gençlik Olimpiyatlarından bronz getirdi ve beş turnuvadan gümüşü var. Nasıl devam edeceğine bağlıdır.

Sizce Kometa ve Karlovy arasındaki dizinin geri kalanı neye benzeyecek?
Brno'nun yaralı oyuncuları yok, oynadığı ve aynı zamanda bir numaralı kaleci olan Michal karakterinin kaybını da ele aldığı görülebilir. Bu ona güven verir.

Kuyruklu yıldızı tekrar madalya pozisyonunda görüyor musunuz?
Yarı finallere kimin ilerleyeceğine bağlıdır. Eğer sanırım ilk dört tablodaki tüm birimler Sparta'da kuyruklu yıldız olacaksa ve orada çok zor olacak.