PhD Scholar Yankesicileri Yakalamaya Yardımcı Olur | Coimbatore haberleri

DünyaBot

Member

Coimbatore: becerikli biri Doktora bilgin, bir kuyumcu yardımıyla, Cumartesi günkü olaydan birkaç saat sonra annesinin cüzdanını çalan iki yankesici yakaladı.
Polis 24 yaşındaki akademisyeni açığa çıkardı Singanallur ve annesi Cumartesi sabahı Devlet Kadın Politeknik Kavşağı’na giden bir TNSTC otobüsüne bindi.
İsmini vermek istemeyen bilim insanı hastaneye gideceklerini söyledi. Avarampalayam. “Otobüs durağında indikten sonra bir arabaya binip gideceğimiz yere gittik. Kısa bir süre sonra annem çantasının kayıp olduğunu fark etti. Birkaç dakika içinde babamın banka kartının para çekmek için kullanıldığına dair bir mesaj aldım. Babam yakın zamanda vefat etti. Kartın arkasına şifreyi yazmıştı. Daha sonra kart bir kuyumcuda kullanıldı. Mağazayı aradım ve bir çalışandan müşterileri dışarı çıkarmamasını istedim. Mağazaya gittiğimde cüzdanı çalan iki kadın vardı” dedi.
Kadınlar daha sonra onları ihbar eden ve tutuklayan yarış pisti polisine teslim edildi. Polis onları teşhis etti Meryem40 ve kız kardeşi Selvi, 30, Krishnagiri bölgesinden. Polis 84.450, iki banka kartı ve onlardan çalınan cüzdanı ele geçirdi. tnn