Pardubice'den nefret edilen adam karar verdi. Çiftçi sokakta küfür etmeyi duyar. Nasıl idare ediyor?

DünyaBot

Member
Kötü şans, kırık çubuklar ve diski ele alırken okul hataları da gergindi.

Pardubice'den nefret edilen adam, unvanın şaşırtıcı unvanını geciktirdi. Finallerin yedinci maçının Win Dynamo 5: 1'den sonra hareket ettiği ve serinin 3: 3 ile karşılaştırılması Salı.

“Çiftçi …” Biliyor musun, değil mi?

Başka hiçbir oyuncu oditoryumun ve buz üzerindeki rakiplerin daha ayrıntılı dikkatini beklemiyor.

“Bugün onunla kışa gittim ve sokaktaki insanlardan ne kadar duyduğunu izledim. Bunlar güzel şeyler değil,” dedi takım arkadaşı Jáchym Kondelík daha sonra. “Ona nasıl yönettiğini bilmediğimi sordum. Bir şey yapmak zorunda kalırsa hokey oynayamayacağını söyledi.”

“Onun peşinden gideceğim,” dedi Brno provokatör Kristián Pospíšil. İkisi kesinlikle hiçbir şey yapmıyor.

Ancak Pospíšil sonucunu denetlerken, çiftçi belirleyici hedefleri attı. Ve evin öfkesine iki kez seçkin Brno güç oluşumunu şaşırttı.

İlk dönemde ilk kez Jáchym öne çıktı ve bacakları arasında yakışıklı bir sapla iki saf savunucuyu kaydırdı ve eklemeye çalıştı. Çiftçi, beş (!) Ev oyuncusu ile ikinci dalga arasında herhangi bir sorun olmadan sürdü. Puck gol alanında yeni yuvarlandı.

“Bana gidip gelmeye güvenmedim. Alternatif olmayı bekliyordum. Ama eyer geldi ve bir kaleci ile aldı. Oyunda böyle yapıldı!” Kondelik'e övgüde bulundu.

İkinci kez, bir çiftçi – Colorado veya Columbus'un eski bir oyuncusu – bıçağı mavi hatta tutmayan defans oyuncusu Jan ščotka'yı sular altında bıraktı. Backhand'e başlayın … ve telefonu kapat.

Brno finalde beşinci golü attı ve üç asisti var. Hradec'e karşı yarı finallerde kafasına korkunç bir düşüşten sonra, buza dönüp dönmeyeceğinden emin olan serinin kilit adamı.

Pardubice hokey oyuncuları, Brno'ya karşı altıncı finalde gol atan golü sevindiriyor.

Koç Miloslav Hořava, “Luke bugün liderin rolünü doğruladıysa? O sadece takımın bir parçası mı, bir dahaki sefere başka biri alabiliyor. Bunu bu şekilde almıyorum.” Dedi.

Ve çiftçiye buz üzerindeki duygularını hakemlere doğru evcilleştirmesini tavsiye edeceğini söyledi. Pazar günü herhangi bir hikaye veya jest görmediniz. “Tamamen ona bırakıyorum,” dedi Hořava.

Oditoryumdan, Radim Rulík liderliğindeki milli takımın mürettebatı her şeyi izledi. Kesinlikle finalistlerin mümkün olan en uzun serilerde savaşacakları için mutlu değiller, kamptaki potansiyel temsilcileri ağırlamak ve onları Dünya Şampiyonası'na hazırlamak istiyorlar.

Öte yandan, çiftçinin performansı onlardan çok keyif almalıdır. Sonuçta, NHL merkezlerinin olmaması nedeniyle, kilit bir saldırgan olacak. Diğer takım arkadaşlarıyla birlikte.

Yüzbaşı Pardubice Lukáš Sedlák altıncı finalleri atmaya hazırlanıyor.

Pazar günü, Pardubice, kadrodaki isimlere karşılık gelen egemen bir performans gösterdi. Başlıklar sağlama şekli.

“Yaşam için oynadık. Birbiri ardına gidiyoruz, tırmandı, bu iyi. Evde ve açık havada maçların tadını çıkarıyorum. Harika!

Ama böylece Salı günü evde o anın ağırlığında değiller. Dynamo geçen yıl Třinec ile yedinci finalleri yaşadı. Ve yanmış varsayımlara rağmen.