Oyunculuğun şöhrete giden yol olduğunu sanıyordum, Brno'nun “kaba adamı” geriye dönüp bakıyor

DünyaBot

Member
Brno Belediye Tiyatrosu'nun en seçkin kişiliklerinden biri ve iki Thalias'ın sahibi, oyunculuk yolculuğu hakkında “Aynı anda hem geçiminizi sağlarken hem de eğlenebilmenize hayran kaldım” diyor.

Oyuncu olmaya ne zaman karar verdiniz?
İlkokulda iki sınıf arkadaşı oyuncu olmak istiyordu ama konservatuvara giremediler. Ben de kendi kendime liseyi bitireceğim, sonra yönetmen olacağım, onları yöneteceğim dedim. Daha ciddi karar daha sonra geldi. Arkadaşlarım ve ben spor salonunda şiir yazdık, aynı zamanda tiyatro oyunlarında da şansımı denedim – çok parça parça girişimler ve her şeyden önce asla yayınlanmadı. Üçüncü ve dördüncü sınıfta mezun olduktan sonra nereye gideceğimize karar verirken Bolek Polívka'nın Ön Portre kitabını aldım. Na Provázku tiyatrosunun ünlü dönemine ait siyah beyaz fotoğraflarla doluydu. Ve böylece denemek istediğim aklıma geldi.

İşe gidip geldiğim ve kültürel bir paralı asker olduğumu düşündüğüm bir zaman vardı. Her yerde çalışıyorum, başka insanlarla çalışabildiğim zamanları gerçekten seviyorum.

Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle

FAVORİ

Ön ödeme

Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz

Ön ödeme

Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz

Bugün katılın ve şunları edinin:

• iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
  • Tanınmış yazarlardan 50.000'in üzerinde premium makale
  • Okuyucuda gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz erişim