Okul öğretmeni Jeremy burada rakiplerine ders veriyor | Bhubaneswar Haberleri

DünyaBot

Member

Bhubaneswar: “Orada konuşma.” ‘Kavga etme.’ “Kitaplarınızın 16. sayfasını açın.” “Öyleyse bana ampulü kimin icat ettiğini kim söyleyebilir?”
Bunun hokey ile ilgisi yok, ama geri dönelim. Avustralya, Jeremy Hayward bu ifadeleri oldukça sık kullanmak zorundadır. Ne de olsa, olimpiyat gümüş madalyası sahibi nitelikli bir ilkokul öğretmeni ve Perth’deki özel bir okulda 1 ila 6 yaş arası çocuklara matematik ve bilim hakkında her şeyi öğretiyor.
“Her zaman hokey dışında bir şeyler yapmak istemişimdir ve öğretmenlik derecemi almam biraz zaman aldı. Koçluktan gerçekten zevk alıyorum, bu yüzden eğitime girdim. Çocukların öğrenip büyümelerini izlemek gerçekten tatmin edici” diyor Hayward.
Pazartesi günü Kalinga Stadyumu’nda iki takım karşı karşıya gelirken öğrencilerinden uzakta, şimdi Arjantin’den öğrenmeye odaklanıyor. 29 yaşındaki oyuncu, Cuma günü Fransa’ya karşı turnuvanın ilk hat-trickini yaparak Dünya Kupası’na şık bir başlangıç yaptı.
Gollerinin üçü de kornerlerden geldi ve performansından fazlasıyla memnundu. “Virajlarda çok antrenman yaptık ve onları uygulayabilmemiz iyi oldu. Birkaçını kaçırdık ama sonunda iyi iş çıkardık,” dedi Hayward.
Oldukça dikkat çekici olan şey, Avustralya’nın Commonwealth Oyunlarından sonra çok fazla oyun oynamaması, ancak yine de iyi yağlanmış bir makine gibi oynaması. Diğer takımlar Pro League oynamakla meşgulken bile, Avustralya’nın oynadığı tek şey Aralık ayında Hindistan’a karşı beş maçlık bir seriydi.
Hayward, “Çok fazla maç oynarsanız, yorulur ve yorulursunuz. Bu nedenle, her zaman doğru dengeyi bulmanız gerekir ve hazırlıklarda kendi aramızda çok oynadık,” dedi.
Fransa’nın yenilgisi önemli olsa da, 2016 Olimpiyat şampiyonlarının arkalarında çok fazla deneyim olduğu için Arjantin’e karşı bu tamamen yeni bir meydan okuma olacak.
Kendi başarılarının yanı sıra kardeşini de yakından takip ediyor. LeonYeni Zelanda tarafında kaleci olan . Bir zamanlar Avustralya için birlikte oynayan ikili kafa kafaya gidebilir ve Jeremy bu mücadeleye fazlasıyla hazır.
“Çılgınca olacak. Arka bahçemizde oynamak gibi olacak. Ona asla kaybetmek istemezsin ama ona Yeni Zelanda takımında şans diliyorum” dedi.
Turnuvayı izlemek için kocası Brad ile birlikte burada bulunan anneleri Ellie, o maçı kimin kazanacağı konusunda çok endişeli değil. “Umurumuzda değil. Kim kazanırsa övünür,” dedi Ellie.
Jeremy bunu yapmaktan mutlu olacak, ancak şimdilik dikkati Arjantin’e karşı oynayacağı maça odaklanacak, ki bu oldukça büyük bir patlama olacak gibi görünüyor.
Bugünün Maçları:
A Grubu: Fransa – Güney Afrika, Arjantin – Avustralya; C Grubu: Malezya ile Şili, Yeni Zelanda ile Hollanda