Oğlanlara masaj yaptı, onları bir iple bağladı ve folyoya sardı. Kılıççıların lideri tacizden yargılanıyor

DünyaBot

Member
Savcıya göre, sanık Martin B., eskrim derneğinin başkanı olarak görevini kötüye kullanmış ve 2017'den bu yana en az dört vakada, ya tecavüz, ahlaki eğitimi tehlikeye atma suçu ya da kişisel özgürlüğü kısıtlama suçu işlemiştir. .

İddiaya göre adam, akşam evde ya da çadırda kendisiyle birlikte uyuyan erkek çocukların ayaklarına defalarca masaj yapıyor, onlar uykuya daldıklarında ise habersiz olarak kendilerini tatmin etmek için ayak parmaklarını emiyordu. Ayrıca onları iple bağladı veya streç filmle sardı.

Ancak sanık bunun sadece ayak masajıyla ilgili olduğunu iddia ediyor. Mahkemede “Erkeklerle mastürbasyon yapmadım, seks yapmadım, ayak masajını inkar etmiyorum” dedi ve savunmasında genç oğlanların onun eylemlerini onaylamadığını da belirtti. Tam tersine oğlanların masaj istediğini ve onlarla iyi bir ilişkisi olduğunu iddia etti.

O sırada yaklaşık 12 yaşlarında olan çocuklar geceyi sanığın evinde geçirdi çünkü adama göre antrenman veya gösteriden sonra eve dönüp ertesi gün geri dönmek istemiyorlardı. İlk başta yerde uyudular, ancak daha sonra liderleri, yeterince büyük bir yatağı olduğunda onlara yatağına uzanmak isteyip istemediklerini teklif etti. Ve böylece oraya taşındılar. Gösterilerden sonraki gecelerde, çocuklar çadırda uyurken meydana gelmiş olması gereken bir başka iddiayı “Onların başparmaklarını emeceğim kesin” diyerek yalanladı.

İddiaya göre çocuklardan birini streç filme sardı, diğerini ise iple keçisine bağladı. Onları birkaç saat bu şekilde bıraktı. Martin B., bu fikrin oğlanların ortaya çıktığını belirtti. “O zamanlar onun kötü biri olduğunu düşünmüyordum” dedi. İddiaya göre onları keçi sakalına bağladı çünkü ona göre kendisi de esaret temasıyla ilgileniyordu ve ona göre çocuklar esaretten kurtulup kurtulamayacaklarını görmek istiyorlardı.

Ancak Yargıç Michal Zámečník, sanığa geçmişte durumu düzeltmesi için zaten iki şans verildiğini hatırlattı. İlk olarak, bozduğu 18 yaş altı dernek üyeleriyle ilişki kurma yasağı getirildi ve daha sonra kesilen 30.000 Euro para cezasını da görmezden geldi. Bu nedenle mahkeme onu gözaltına aldı. Hakim, “Suç faaliyetinin tekrarlanma riski var” dedi.

Duruşma çarşamba günü belgelerin okunması ve tanıkların sorgulanmasıyla devam edecek. Çocuklardan ikisi ayrıca manevi tazminat olarak adamdan toplam yarım milyon kron talep ediyor.