Ona göre, Libor Chldek'in on yıl önce bir arkadaşından yaklaşık yirmi bin kron karşılığında satın aldığı kırmızı Felicia koduna iki tür insan uyuyor.
Birinci grup üstün yeteneklilerden oluşmaktadır. Diğerleri de kızın onlara bağırmasına üzülüyorlar ve bu nasıl mümkün olabilir. Pek çok müşterinin taksi gibi sıradan bir arabadan cesaretinin kırılması beni şaşırttı, ancak tam tersine tamamen tatminsiz çıktı, başlangıçta araba kullanmayı planlamayan kırk beş yaşındaki Bran'ı ortaya koyuyor Feld ile taksiye bindi, ancak müşteriler onu aksi yönde ikna etti.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Şimdi %45 indirim
+ 1000 bin konaklamalar için
itibaren Seyahat etmek
itibaren Seyahat etmek
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Birinci grup üstün yeteneklilerden oluşmaktadır. Diğerleri de kızın onlara bağırmasına üzülüyorlar ve bu nasıl mümkün olabilir. Pek çok müşterinin taksi gibi sıradan bir arabadan cesaretinin kırılması beni şaşırttı, ancak tam tersine tamamen tatminsiz çıktı, başlangıçta araba kullanmayı planlamayan kırk beş yaşındaki Bran'ı ortaya koyuyor Feld ile taksiye bindi, ancak müşteriler onu aksi yönde ikna etti.
Yakın zamanda ismi açıklanmayan bir bakanı ve yardımcısını yanıma aldım. Onlardan kelimeler içeren bir paket aldım ve ona yeni bir araba için psppek gibi davranıyorum.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Şimdi %45 indirim
itibaren Seyahat etmek
itibaren Seyahat etmek
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim