Ödüllü şarap uzmanı, bir şarap üreticisinin içki içmeye başlaması durumunda şarabının kalitesinin düşebileceğini söylüyor

DünyaBot

Member
Smrčka, başarı tariflerinden birini şöyle açıklıyor: “Kuru, taze ve sulu şaraplar tarzına sadık kalıyoruz, bu da herkese göre olmayabilir.” Kendisi için Yılın Şaraphanesi ödülü.


Bir sonraki ne? Şarap uzmanı, yani şarap uzmanı, “Üzüm hasadının doğru yönetimi mükemmel şarabın tarifidir” diyor.


Yılın Şaraphanesi yarışmasında dördüncü kez yarıştınız. Nesnel olarak, artık en iyi şarap imalathanesi olduğunuza dair bir şeyler değişti mi?
Hiçbir şeyi değiştirmeye çalışmıyoruz. Bizim için ilk sırada şarabın kalitesi geliyor ve giderek de gelişiyor. Felsefemiz, şarabı her yıl en az yüzde bir oranında geliştirmektir. Ancak müşteriyle daha fazla çalışmayı, daha uzlaşmacı ve açık olmayı öğrendik. Bu sayede bizi anlıyorlar ve bizi ziyaret etmekten hoşlanıyorlar. Şarap imalathanesinin yeni binasının ve otelin açılmasının da bize yardımcı olduğunu düşünüyorum; müşteriler nezdinde başarının anahtarı buydu.


Herkes otomatik olarak biranın dana bonfile ile iyi gittiğini söyleyecektir. Chardonnay Apri'mizin de harika olduğu gerçeğinin arkasındayım.




Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle

Şimdi %45 indirim

+ 2 ay ücretsiz Kanal+'da
Premier Lig WTA


Bienal


990 CZK

1.690 CZK


Ön ödeme

700 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra 1.690 CZK/2 yıl



+ 2 ay ücretsiz Kanal+'da
Premier Lig WTA



Bugün katılın ve şunları edinin:

  • iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
  • Tanınmış yazarlardan 50.000'in üzerinde premium makale
  • Okuyucuda gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz erişim