Odisha’s Sundargarh’da 8. sınıf öğrencisi sıcak oluk tarafından kavrularak öldü | Bhubaneswar Haberleri

DünyaBot

Member

ROURKELA: VIII. Sınıftan bir öğrenci Dengula Lisesi içinde sundargarh Muhtar, yedi gün önce pansiyonda yemek pişirmeye yardım ederken üzerine sıcak dalın düşmesi sonucu Pazar akşamı hayatını kaybetti. Sundargarh bölgesi sosyal yardım görevlisi Pazartesi günü okula ulaştı ve öğrencinin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.
Koida bloğunda yer alan okul, SC&ST’nin geliştirme departmanı tarafından yönetilmektedir. Kaynaklara göre, 6 Mart akşamı öğrenci kendini şu şekilde tanımladı: Niranjan Hanhaga’ya sahip olmak (14), pansiyonun mutfağının yanına gitmişti. Aşçı, Gelet’ten sıcak dal ile kapları ocaktan almasına yardım etmesini istedi.
Aşçı ve Gelet kabı değiştirirken kap Gelet’in elinden kaydı ve sıcak dal bacağının üzerine düştü. Dayanılmaz bir acıyla bacağının üzerine soğuk su döktü.
götürüldü Koida Toplum Sağlığı Merkezi ve ardından Rourkela Devlet Hastanesine sevk edildi. Pazar akşamı vefat etti.