Odisha’da kayıp Rusça bulundu | Hindistan haberleri

DünyaBot

Member
BHUBANESWAR: Cumartesi günü polis, Perşembe günü Bhubaneswar tren istasyonunda Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı protesto ettikten sonra kaybolan Rus uyruklu kişinin yerini tespit etti. Glagolev olarak tanımlandı andrew (58), Moskova’da ikamet ediyor.
Aralarında bir milletvekilinin de bulunduğu iki Rus’un ölümünün ardından protesto günlerinin ardından Bhubaneswar’da ortadan kaybolmasının ardından polis Cuma günü paniğe kapıldı. Putin Eleştirmen, Rayagada of Odisha’da. Andrew’un tabelasında “Ben bir Rus mülteciyim. Savaşa ve Putin’e karşıyım. Evsizim. Lütfen bana yardım edin.”
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i eleştiren Andrew, 2016’dan beri Hindistan’da yaşıyor. Geçerli bir pasaportu var. Turist vizesinin süresi dolduktan sonra uzatma başvurusunda bulundu ve üç aydır Puri’de yaşıyor. BM aracılığıyla Hindistan’a iltica başvurusunda bulundu ve bu başvuru işleniyor. Vizesi, pasaportu ve iltica başvurusu ile ilgili belgeleri polise göstermiştir. Polis, belgelerini ve amaçlarını doğrular.
Yakılan kalıntılara el konuldu
Odisha’nın sinema departmanının Putin’i eleştiren Pavel Antov ve arkadaşının ölümüyle ilgili soruşturmayı devralmasından beş gün sonra Vladimir BydanovÜst düzey bir CID-CB görevlisi, soruşturma ekibinin Cumartesi günü Rayagada’daki ölü yakma alanından adli tıp incelemesi için iki kişinin yanmış kalıntılarına el koymasına rağmen şimdiye kadarki ölümlerde şüpheli hiçbir şey bulamadığını söyledi.