Odisha: Vikram Deb kolejinin mezunları öğrencilik günlerini anıyor | Bhubaneswar Haberleri

DünyaBot

Member

KORAPUT: 5.000’den fazla mezun için Vikram Deb Özerk Koleji (VDACCumartesi günü mezun oldukları okulun platin yıl dönümünü kutlamak için bir araya gelen bölgedeki Jeypore’da, bu, hafıza şeridinde bir yolculuktu.
“Bu iki günlük kutlamayı sabırsızlıkla bekliyordum. Jeypore’a geldiğimde, üniversite günlerime ait anılarla dolup taştım. Etkinlikte on yıllar sonra birçok eski arkadaşımı buldum. Üniversite günlerimizin hatıraları unutulmaz” dedi. 1991 yılında mezun olan ve Chennai’den olan B Jagdish.
Başka bir mezun olan Ch Chandrasekhar, “Neredeyse otuz yıl önce ayrıldığım üniversite tamamen değişti. Kampüse birkaç yeni bina geldi ve pek çok şey değişti. Ancak yine de üniversite günleriyle yeniden bağlantı kurabildim,” dedi. Bangalore. “Jeypore’a yerleşen birçok arkadaşımla tanışırken, çoğu Bengaluru, Delhi ve Chennai’den geldi” diye ekledi. Mezunlar derneği, bu etkinlik için müdürler de dahil olmak üzere yaklaşık 100 eski öğretim üyesini de davet etti.
Mezunlar derneği Organizatörü Devendra Adhikari, “Öğretmenler akademik hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. Bu nedenle, tüm eski öğretmenlerimizi etkinliğe katılmaya ve eski öğrencileriyle tanışmaya davet etmeye karar verildi. Birçoğu etkinliğe katıldı” dedi.
Eski fizik öğretmeni RN Pattnaik (70), “Üniversiteyle ilgili çok güzel anılarım var. Özellikle o anları yeniden yaşamak için geldim. Yıllar sonra öğrencilerinizi görmek harika bir duygu” dedi.
“Mevcut birçok öğrenciyle konuştum ve deneyimlerimi paylaştım. Üniversiteye çabalarında en iyisini diliyorum” diye ekledi.
Cuma günü Başbakan Naveen Patnaik’in ana konuğu olarak başladığı kutlamalar, eğlence programlarıyla devam etti.