Odisha Sağlık Bakanı Naba Kishore Das polis tarafından vuruldu, kritik | Bhubaneswar Haberleri

DünyaBot

Member

BHUBANESWAR: Odisha Sağlık Bakanı Naba Kishore Das, Jharsuguda bölgesindeki Brajrajnagar’da bir yardımcı müfettiş tarafından vurulduktan sonra Pazar günü hastaneye kaldırıldı.
Göğsüne iki kurşun isabet eden bakanın durumu kritikti. Son haberlere göre Das, durumu kötüleştikten sonra Bhubaneswar’daki özel bir hastaneye sevk ediliyor.

#İZLE: #NabaDas #Bhubaneswar’da özel bir hastaneye taşınıyor https://t.co/jHr1utHKan

— TOI Bhubaneswar (@TOIBhubaneswar) 1674979930000
Polise göre, saldırganın kimliği Gandhi Chhak Polis Karakolu’nda bir ASI olan Gopal Das olarak belirlendi.
“Bakan, Brajrajnagar Belediyesi Başkan ve Başkan Vekili’nin iki yeni ofis binasının açılışını yapmak için arabasından inerken yakın mesafeden vuruldu. Saldırgan haki üniforma giyiyordu” dedi bir polis memuru.
Odisha Eyaleti Başbakanı Naveen Patnaik saldırıyı kınadı
Başbakan Naveen Patnaik, Sağlık Bakanı’na yönelik saldırıyı kınadı Naba Dash.
“Sayın bakan Shri Naba Das’a yapılan talihsiz saldırı olayı beni şok etti. Kendisine yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Çabuk iyileşmesi için dua ediyorum” dedi.
CM, suç bölümüne soruşturmayı devralması emrini verdi ve ekipteki kıdemli memurlara olay mahalline gitme emri verildi.