Odisha: Kocasının gönderdiği 500 Rupilik havale 4 yıl sonra kız kardeşine ulaştı | Bhubaneswar Haberleri

DünyaBot

Member
Malezya Ray tarafından
ROURKELA: Geçen Cumartesi, Sumitra Biswal kapı zilini çaldığında, bir postacısı olduğunu söyleyen bir postacı bulunca şaşırdı. para düzeni onun için. Ancak sürpriz burada bitmedi. Sumitra, 500 Rs’lik havale emrinin erkek kardeşi tarafından dört yıl önce gönderildiğini keşfetti.
posta işçisi Rourkela Bölümü Perşembe günü bir soruşturma emri verdi.
Kaynaklar, Sumitra’nın ailesiyle birlikte Sundargarh bölgesindeki Koira bloğundaki Tensa’da yaşadığını söyledi. Sumitra’nın Rourkela’da yaşayan erkek kardeşi Pramod Kumar Pradhan, 9 Mayıs 2018’de Savitri vrat puja için buradaki Sektör 19 postanesinden kız kardeşine posta havalesi ile 500 Rs göndermişti.
Para emrini aldıktan sonra Sumitra, kardeşini arayarak neden ona 500 Rs gönderdiğini sordu. Gerçekten çaresiz olan Pramod, sonunda ona festival için parayı dört yıl önce gönderdiğini hatırladı.
Sumitra, “Bu çok saçma ve ayrıca kardeşim tarafından gönderilen havaleyi dört yıldan uzun bir süre sonra aldığım için şok oldum. Bu, posta departmanının tamamen ihmalidir.”
Tensa yardımcısı ustası Bir ay önce Tensa Alt Posta Ofisine katılan Abhinash Barla, “Tensa Alt Posta Ofisine bir alt posta memuru olarak katıldıktan sonra, sistemi doğrularken bu para havalesinin teslim edilmediğini fark ettim. Postacıdan bunu yapmasını istedim. aynısını muhatabına teslim et.”
Rourkela Postanesi Müfettişi Sarbeswar Choudhury Choudhury, “Öğrendikten sonra bugün Bonai alt bölümü posta müfettişine soruşturma yürütmesi için talimat verdim. Bu ihmalden herhangi biri suçlu bulunursa, işlem yapılacaktır” dedi.