Odisha: Bargarh CDMO, koleksiyoncunun görevi kötüye kullandığını iddia ediyor | Bhubaneswar Haberleri

DünyaBot

Member

SAMBALPUR: Bölge Sağlık Memuru (CDMO), Bargarh, Charubala Rath şunları iddia etti: bargarh bölge toplayıcısı Monisha Banerjee ona yaramazlık yaptı.
CDMO, Sekretere, Sağlık ve Aile Refahı Departmanına yazı yazarak uygun önlemleri almalarını istedi. Defalarca denememe rağmen, yanıtı için Bargarh bölgesinin koleksiyoncusu ile iletişime geçilemedi.
CDMO mektupta, “21 Şubat’ta Bargarh’daki Bhimabhoi sağlık kampına gittiğimde bölge toplayıcısının kişisel asistanından (PA) bir telefon aldım. Toplayıcının beni görmek istediği söylendi” dedi. koleksiyoncu hanımefendi ben olsam CDMO. Ben de kendisine selam verdiğimde teknik-idari ihale ne oldu diye sordu. Yeni katıldığım için ihale sürecinin devam ettiğini ve detayları DPM ile görüşeceğimi belirtmiştim. Hemen bana, buraya geldikten sonra defalarca uğraşmak zorunda kaldığım tiz bir sesle hitap etti. Bana hiçbir şeyin farkında olmadığımı ve neden CDMO koltuğunu tuttuğumu söyledi. Ben de kendi isteğimle gelmediğimi ve hükümetin emriyle buraya geldiğimi söylediğimde, hiçbir şey bilmediğimi tekrarladı ve hiçbir şey bilmediğimi yazmamı istedi. Sonra neden bunu yazmam gerektiğini söyledim ve ondan da aynısını yazmasını istedim’ dedi.
CDMO ayrıca mektubun kopyalarını başkana gönderdi. Odişa Tıbbi Hizmetler Derneği (OMSA), Bargarh Şubesi ve Sağlık Hizmetleri Direktörü Odisha.