Noel süsleri District’te kek gibi satılıyor | Coimbatore haberleri

DünyaBot

Member
Coimbatore: Noel’e sadece birkaç gün kala, satış beşikler ve diğer süslemeler bölgede ivme kazanıyor.
Puliakulam’daki Redfields’den R Sakthivel, günde 20 beşik yaptığını söyledi. “Dedem ve babam bambu ürünleri satarlardı. Bambu merdivenler, sepetler, beşikler ve panjurlar yapıyorum” dedi. 52 yaşındaki adam, en küçüğü 300’e satılan dört tip bebek karyolası satıyor.
Sakthivel 27 yaşındaki oğlunu getirdi Aravindan ve dükkânında ona yardım edecek iki akrabası. “Bambu beşikler uygun fiyatlı ve daha uzun ömürlüyken, polistiren ve kontrplaktan yapılanlar daha pahalı ama kolayca zarar görüyor” dedi.
D RajeshwariPuliakulam’da bir hediyelik eşya dükkanı işleten , Noel süslerinin sıcak kek gibi satıldığını söyledi. “Satışlar her geçen gün artıyor. Beşikler, yıldızlar, Noel ağaçları ve süs eşyaları yoğun talep görüyor. Plastik Noel ağaçları büyüklüğüne göre 50 ila 500 arasında satılıyor.”
Bu arada otelcilik ve catering kursları veren oteller ve eğitim kurumları da pasta karıştırma törenleri düzenleyerek yılbaşına hazırlıyor.