NBA’de yaz ligi, horch’ta achov savaşı. Bu, milli takım için hazırlanan Krej.

DünyaBot

Member
Yaz Ligi’ndeki beş maçta Krej, geçen NBA sezonunun tamamında başardıklarının neredeyse sekizde ikisini Atlanta için oynadı. Bu nedenle milli takımı tamamladığı Brno’ya iyi bir ruh hali içinde geldi. Ortalama olarak, bir oyuna 20 dakika başladı ve sadece beş sayıya kadar değil, aynı zamanda maç başına ortalama beş asist de kaydetti.

N tm güzel bir şekilde inşa edildi. İçinde top atmak isteyen oyuncular vardı, bu yüzden oldukça iyi basketbol oynadık. Hangi tarzda çalmak istediğimiz en başından belliydi. 20 yaşındaki oyuncu, Cuma günü Arjantin ve Pazar günü Belçika ile tekrar karşılaşacakları Brno’da gazeteye verdiği demeçte, çok keyif aldık. Krej, karanlıkta sıkıcı rollerden birini üstlenmeye hazır olacak. Birkaç hafta önce antrenman yaptım, fiziksel olarak harika hissediyorum. Maalesef Yaz Ligi’nde en iyiler arasına girmeyi başaramadık ve daha uzun oynadık, az kalsın geliyorduk. Olumlu değer veriyorum. Buradayım ve temsile konsantre oluyorum, ekl.

Onu forma giymeye iten iki ana faktör: Bir yandan sezon başladıktan sonra olabildiğince çok maç oynamak istedi ve yeni teknik direktör Diego Ocampo’ya aşinaydı. İspanyol Zaragoza’da bir bhem angam tarafından yakalandı ve bu uzman altında oyun tarzının kendisine ne kadar uygun olduğunu kafasında karşılaştırdığında, aday gösterilmesi için hiçbir nedeni yoktu.

Krej’in olabildiğince iyi hazırlanması için kendini sadece dinlenmeye ve fiziksel güç kazanmaya değil, aynı zamanda milli takımın Portekiz’deki turnuvadaki önceki performansını izlemeye de adadı.

İçki içip burada basketbol nasıl oynanır bilmemek iyi olmaz. Diego’yu Zaragoza’da gördüğüme çok sevindim. Nasıl bir antrenör olduğunu, ne istediğini biliyorum. Boys in the Dark iki olaydan biliniyor. NBA’deki tek gün, her şeyin yoluna girmesi ve birbirimize bağlı kalmamız için bir günümüz var.

Brno’daki milli takımın gerçek basketbol turnuvasından önce diken üzerinde Vt Krej

Brno’daki ilk bulgular, Ocampo’nun kulüptekine benzer bir tarzda çalıştığını doğruladı. Hızlı ve agresif oynamak istiyor, bu aynı şey. Oyun için elimdeki imkanlara göre vurucunun tüm şeklini alacağım, diye atıldı genç başlangıç oyuncusu. Çevresinde şu anda milli takımda daha iyi bir takımın mı yoksa Zaragoza’da iki takımın mı olduğu konusunda diplomatik olarak yorum yapmaktan kaçındı. Kıyas bile etmez, gülümsedi.

Lig şampiyonuyla tatil

Ülkeden dönüşü ile Brno’daki eğitim merkezine girişi arasındaki molada Krej, spordan tamamen kaçınmadığı Ostrava yakınlarındaki bir dağ kulübesinde tatil yaptı. Sadece elinde eziyet etmedi m.Parkı kendisine Opava ile Çek liginde oynayan basketbolcu Radek Farsk verdi.

Birlikte bowling oynadılar, güçlendiler ve hatta tahta oyunları oynadılar. Bütün mesele, bunun zihinsel rahatlamayla ilgili olmasıydı. Rou ile her zaman komiktir, ki bu sadece zamandır. Aramızda kim daha iyi bir achista? Ona sor, dedi gazeteye gülerek.

Vt Krej, milli takımın Brno’daki gerçek basketbol turnuvası öncesinde gazeteye konuşuyor

Brno’daki son turnuvadan beri test ediliyorlar. Arjantinliler, dünya şampiyonu en güçlü takımda olmayacak ama takımlarının altında harika bir takım var.

En iyi, bu hedeflere ulaşan en iyilere karşı test edilir. En önemli şey, herkesin ilerlemesi, böylece gelişmemiz ve eleme oyunu başlar, böylece hazır oluruz, teslim edilecektir.

Mevcut programın NBA’de daha iyi bir pozisyon almasına yardımcı olup olmayacağı konusunda endişelenmeyin. Yaz Ligi’nden sonra Atlanta’nın koçlarıyla bu konuyu konuşmadı bile. Siz ikiniz boşsunuz, ben milli takıma konsantre oluyorum. Sonra nereye gideceğini göreceğiz, pm’e cevap vermekten kaçındı.