Mrůzek, Cascade Dördüncü'de bir golf turnuvasında sona erdi

DünyaBot

Member
Mrůzek, Pazar son günü için en iyisini korudu. Mükemmel bir 68 atış (-3) için her seferinde üç tur oynamıştı, bu yüzden bölünmüş yedinci sıradan -9 puanla finale gitti. 66 atış için son turdan sonra üç yeri daha geliştirmeyi başardı.

Son turun ilk 13 deliği Bogey olmadan oynadı. Üç, sekiz, dokuz, on bir ve on üçte, kusursuz bir performansa beş kuş ekledi. İlk tereddüt, Mrůzek'in Bogey Turnuvasında üçüncü kez oynadığı üç -ve War on dört'e geldi.

Ancak hemen sonra, beş inç on beşte 33 yaşındaki Çek profesyonel kartalı yazdı ve aksine, turnuvada dördüncü sabahı burada skorundan aldığı. O anda, sadece rakipsiz bir Jackson olduğu ikinci sırada ikinci oldu.

Mrůzek daha sonra suda on sekiz yarayı oynadı, ancak burada bile, 20 metreden sadece Bogey'e kolayca vurmak için düşüşü geçtiğinde ne kadar oynadığını gösterdi. Dördüncü sırada yara tarafından rahatsız edildi, ancak yine de büyük turnuvanın tadını çıkarabilirdi.

“Harikaydı. Bunun düşük bir puan oynamasını istedim. Olumludum, bir oyunum olduğunu biliyordum. Bundan sonra gittik, eşim ve ben bir takımdık, ne yaptığımızı biliyorduk.

“Oyun …, hata söylemiyorum, ama 18 deliğin peşinden gittim. Oyunumla kalkabileceğimi biliyordum. Sonunda, beşte beşte, on sekizde Bogey, Aquaman, şeytanı al.

“Harika, HotelPlanner Tour'a ve hala evde en iyi yerleşim. Kesinlikle bir rüya gerçekleşiyor,” diye sevindi Mrůzek.

Cascade'deki hafta sonu, kesimden geçen ikinci Çek'e başarısız oldu. Jiří Zuska, 60 bölünmüş bir yarada iki turda iki turdan sonra final turlarına gitti. Cumartesi günü 74 (+3) ve Pazar günü 73 atış (+2) oynadı. Toplam +5 puanla 69'u işgal etti.

Tadeáš Teťák performansından memnun değildi. İki turdan sonra en iyiler arasındaydı ve kazanana saldırmak istiyordu, ancak hafta sonu bile başarısız oldu. Cumartesi günü eşit ve Pazar günü +1 için oynadı. Bölünmüş 21 yerde bitirdi.

Pazar günü ilk dokuzu harikaydı, bir numarada kuş oynadı ve Eagle'ın dokuzunu bogey olmadan oynadı. Ama onlarla birlikte çantasını diğer dokuzdaki skorda yırttı, burada bir kuşta beş oynadı.

“İlk dokuz her şey harika, Kartal geldi, sabır ödedi. Ama sonra temelde Everest Dağı'ndan düştüm. İkinci dokuz üç üç felaket verdim. Sabırla terk edildim.

Brno Cascade Field'da Raiffeisenbank Golf Mücadelesi Turnuvası'nın galibi olan Palmer Jackson

Joshua Berry ve American Palmer Jackson, -14 puanla önde son tura çıktılar. Birincisi +3 Pazar günü oynarken ve dokuzuncu sıraya inerken, ikincisi ünlü bir performans gösterdi, ardından HotelPlanner Tour'daki yeni sezondaki ilk zaferinde sevindi.

Bu yıl Jackson göz kamaştırıcı performans göstermedi. Önceki dokuz turnuvada kesimle sadece dört kez geçti, en iyi yeri 47'ye bölündü. Ancak, 24 yaşındaki Amerikan inanılmaz bir şekilde soldu ve kazanana veda etti.