Lukas, sarışınları sever misin? Dostál'daki küçük sarışına sordu

DünyaBot

Member
Pazar günü, Brno yakınlarındaki Šlapanice'deki çocuklar, kaleci ve hâlâ dünya şampiyonu olan Lukáš Dostál'ı bir süper kahraman olarak karşıladılar. Komşu Bedřichovice'den olmasına rağmen okula burada gitti. Çek kalecinin şeytanı, yerel belediye binasından şehir kapılarının anahtarlarını aldı ve ardından peçete almayan çocuklardan gelen bir dizi soruyla karşılaştı. Ve sorular gerçekten vücuda yönelikti.

“Lukáš, sarışınları sever misin?” diye sordu sarışın kız, o anda kızıl saçlının maskesinin altına saklanmasını tercih ederdi. “Evet hoşuma gitti” diye mırıldandı.

Bundan sonra, sınıf öğretmeninin uygunsuz davranışının yanı sıra üçlü ve dörtlü kınama cezasını da kabul etmek zorunda kaldı. “Sanırım en iyisi değildim.” muzip bir gülümsemeyle omuz silkti.

Lukáš Dostál, Brno yakınlarındaki Šlapanice'de bir imza etkinliğinde.

Altın madalya kutlamalarıyla sertleşen, genellikle sessiz ve çekingen kaleci, daha sonra çocuklara babasından sonra boksör olabileceğini de anlattı. Antik tarihi şöyle anlattı: “Üç ya da dört yaşımdayken bir antrenman yaptım, ağladım ve onun yerine hokeye gittim.”

Daha sonra kendisini besleyen ve iki haftadır şampiyon olduğu spora nasıl başladığını kısaca özetledi.

“Kaymayı yerel itfaiyecilerin yaptığı Bedřichovice'deki buz pateni pistinde öğrendim. Daha sonra ailem beni Komety eğitim kampına koydu ve oyuncu olarak başladım. Ancak ilk turnuvaya gitmemiz gerektiğinde kalecimiz eksikti, ben de kaleye gittim. Buza çıktığımda betonu alt üst ettim” diyen Anaheim çalışanı çocukları hikayelerle eğlendirdi.

Çek temsilcisi Lukáš Dostál, Brno yakınlarındaki Šlapanice'de Çek bayrağını imzalıyor.

Küçük bir taraftarın rüya birleşimi için, yani genç röportajcıya göre Brno'lu genç hokey oyuncularının bir başka idolü olan Martin Nečas'ın gidebileceği Boston'a transferi, ancak Dostál'a göre bu o zaman için gerçekleşmeyecek. yapı.

“Biliyor musun, onu Anaheim'da gerçekten seviyorum. Gerçekten iyi olacağız, mükemmel bir genç ekibimiz var, bu yüzden henüz hiçbir yere gitmiyorum. Ayrıca Anaheim Kaliforniya'da, plaja yirmi dakika uzaklıkta” sözleriyle kaleciyi hayal kırıklığına uğrattı. “Henüz Kometa'ya gitmiyorum, belki kariyerimin sonunda olabilirim ama yine de bir süre NHL'de oynamak isterim” diye ekledi.