Komitede Brno Podr liderliğindeki Ukraynalılar ondan uzaklaştı

DünyaBot

Member
Brno’daki Nov belediye binasında Ukrayna bayrağı.
| Fotoğraf: Brno şehrinin hakimi

Faaliyetleriyle ilgili tartışma, muhalefetin son toplantısında temsilci Matj Hollan (t Brno) tarafından geliştirildi. Koalisyon temsilcileri ise bu sözlere öncelikle kendilerinin öğrenmesi gerektiğini, bu nedenle aceleci hükümler vermek istemediklerini söyleyerek yanıt verdi.

Hakimlerden birine görev verdiler ve birinden duydukları bilgi için özellikle Oleg Beznosik’in işiyle ilgili olanları görevlendirdiler. Öğleden sonra, bizzat Brno’nun önde gelen politikacılarını görmeye geldi ve onlara ayrıntılı bir açıklama yaptı.

Sonuç olarak, Brno Kent Konseyi toplantıları sırasında yapılan tartışmalarda kullanılan bazı ifadeler düzeltilmiş ve bulunan bilgilere göre konseyin danışma organının faaliyetlerinin şu şekilde olduğu yönünde bir açıklama yapılmıştır: ilgili mevzuata uygun olarak, şehir yöneticisinin görüşü doğrultusunda.

Politikacılar, Brno şehrinin liderlerinin seçimin meşruiyetini sorgulamak veya şehrin Brno Şehir Meclisi Ulusal Adaylık Komitesi’nde yeniden görevlendirilmesi için yeni bir oylama başlatmak için hiçbir nedeni olmadığını ekledi.

Ancak benim açımdan, Beznosikov’un Ukrayna’dan gelen mültecilerin kesinlikle yarısının ekonomik göçmen olduğu ve Çek Cumhuriyeti’nden herhangi bir destek gelmediği yönündeki tartışmalı açıklamalarını politikacıların ve politikacıların dikkate alıp almadığını bilmiyorum. burada bu kadar çok Ukraynalı olmazdı. Ukrayna’nın Moravya girişiminden bir yurttaşı onu l.

Şehirdeki herkes aynı tutumu sergilemesin. Brno belediye meclisi üyesi Filip Chvtal (KDU-SL) iDNES.cz’ye yaptığı açıklamada, kendisinin istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum ancak bu Mayıs ayında seçilen Beznosikov’a oy bile vermedi. üstelik Brno’yu yöneten irok koalisyonunun yazılı SPD’ye yetecek kadar oyu var.