Kızının bacaklarını kırdı, istismardan babayı sorumlu tuttu. Hastanedeki doktor mahkemede itiraf etti

DünyaBot

Member
Zuzana Zmoravcov, büyük olasılıkla onu birbirinden uzaklaştırdı, düşerken göğsünü itti, şiddetle yatağa fırlattı, eliyle yüzüne vurdu ve vücudunu itmeye veya uzuvlarını bükmeye devam etti, dedi. davanın tanığı. Beyazından sağlığa dikenine kadar şarabım var.

Anemi ve epileptik nöbet geçirdiği iddia edilen kız, beyninin şişmesi ve beyin dokusunun şişmesi nedeniyle hastanede hayatını kaybetti. Zmoravtsov, beyin cerrahisi ameliyatı olmasaydı, akımın yoğunluğunun ve kendini savunamayan savunmasız bir bebeğe nasıl iletildiğinin bilincinde olması gerektiğinden ölümüyle sonuçlanacağını söyledi.

Suçunu inkar etti. Kızımı seviyorum, onun için her şeyi yaparım, dedi. Onun anlatımına göre kadının yaralanmasına çocuk hastanesindeki doktor neden olmuş olabilir. Şaşılıkla doğdu, ben de hastaneye gittim. Daniel O. mahkeme huzurunda, doktorun kızı döndürdüğünü ve onu dövmeye başladığını iddia etti.

Yirmi yaşındayken t dt'nin babasıdır. İki yaşlı adamı birkaç yıldır görmedi ve kaybolması gereken en küçüğünün içeri girmesi yasaklandı. Kaza süresince kızıyla yardımlı temas başvurusunda bulunmadı.

Çocuğun dikenleriyle çevrelenen Mu, Brno'daki Bölge Mahkemesi huzuruna çıktı. (19 Mart 2024)

Koridordaki merdivenleri yıkarken arkadaşının oğlunun bile çocuklarına zarar verebileceğini ifade etti. Sonra pl'yi duydum. Onun üzerine doğru eğilirken onu yakaladım. Ne yaptığını bilmiyorum ama sonra tuhaf durumlar yaşamaya başladı. 20 yaşındaki oyuncu, Noika ve Ruika'nın dövüldüğünü söyledi.

Kızıyla birlikte hastaneye gitmeye karar verdi. Orada bana osuruk olduklarını söylediler, bu yüzden damla aldım, diye ekledi. Çocuğun sağlık durumu düzelmediği için birkaç saat sonra tekrar bakıma başvurdu. Bu kez hastanede yapılan muayenede beyninde bir kan damarı olduğu ortaya çıktı.

Druka da oğlunu işaret etti

Mahkeme sanığın tutuklanması dışında basında çıkan haberleri de dinledi. Küçük bebeğin yaralanmasına, kurbanın kız kardeşiyle ilişkisi olan, o zamanlar reşit olmayan oğlunun neden olmuş olabileceği yönündeki görüşünü destekledi. Ancak Daniel O. ve partneri, iki aile arasındaki ilişkiyi desteklemedikleri için bu durumdan hoşlanmadı.

O andan itibaren sorunlar başladı. Daniel O. ifadesinde, birlikte olabilmeleri için küçük kızı öldürmek istediğini ve aralarında hiçbir bağlantı olmadığını düşündüklerini savundu.

Adli tıp uzmanı, kendi görüşüne göre çocuktaki kırıklardan bazılarının tekrarlanan sıkışmaya, bazılarının ise uzuvdaki bir deliğe veya takılmaya karşılık geldiğini belirtti. Normal şartlarda bu tür kırıkların oluşması mümkün değildir. Uzman, kordonun kemiklerde depolanmaması ihtimalinin de ortadan kaldırıldığını söyledi.

Davanın müzakeresine 23 Nisan'da tanık ve bilirkişilerin dinlenmesiyle devam edilecek.

Sout'u al