Kendimi asla Jayalalithaa ile karşılaştırmadım, diyor Annamalai | Coimbatore haberleri

DünyaBot

Member

COIMBATORE: Eyalet BJP Başkanı K. Annamalai kendisini merhum Başbakan J Jayalalithaa ile karşılaştırdığını ve aralarında herhangi bir sürtüşme olmadığını reddetti. BJP-AIADMK ittifakı.
Çarşamba günü kentte gazetecilere konuşan Annamalai, tüm bireylerin benzersiz olduğunu ve kendisini başkalarıyla karşılaştırmaması gerektiğini söyledi. “Herkes benzersizdir. Bence bir anne Jayalalithaa’dan %100 daha güçlüdür. Ama benim anlatmak istediğim bu değildi” dedi.
“Jayalalithaa’nın zor kararlar verdiğini kastettim ve aynı şekilde ben de zor kararlar vereceğim” dedi.
Salı günü AIADMK’ya katılmak için partiden ayrılan BJP liderleri hakkında soru sorulduğunda Annamalai, kendisinin bir “yönetici” değil, “Jayalalithaa ve Karunanidhi gibi bir lider” olduğunu söyledi. Açıklama büyük tepki çekti AIADMK Annamalai’yi kendilerini Jayalalithaa ile bir tuttukları için eleştiren liderler.
Ancak Annamalai, bu açıklamanın Salı günü yaptığı açıklamaları geri aldığı anlamına gelmediğini söyledi. “Pozisyonumu değiştirmeyeceğim” dedi.
Bir partiden yetkililerin başka bir partiye katılmak için istifa etmesinin yaygın olduğunu ve rahatsız olmadığını söyledi. “Birçoğu BJP’den ayrılacak, çok daha fazlası bize katılacak. Başka bir partiden büyük liderleri çekmek BJP için sorun değil.” Ancak son gelişmeler ittifakta sürtüşme veya çatışmaya neden olmadı” dedi.
Annamalai, Saffron partisinin izlediği yolun diğerlerinden farklı olması nedeniyle BJP’nin herhangi bir siyasi partiyle karşılaştırılmaması gerektiğini söyledi. Kendisini eleştirmenin performansını değiştirmeyeceğini de yineledi. “Ben cumhurbaşkanı olana kadar parti bu şekilde işleyecek.” diyerek parti içinde şüphesiz değişimlerin olacağını ima etti.
Tamil Nadu valisi çevrimiçi kumar faturasını iade ettiğinde, Annamalai bunun yanlış bir fatura olduğunu söyledi. Vali tarafından reddedilen yasa tasarısının DMK tarafından reddedilme nedeninin bilinmesi için serbest bırakılmasını istedi.