Kavasam Vakfı’ndan suç mağdurlarına destek | Coimbatore haberleri

DünyaBot

Member
Coimbatore: İlçedeki sanayiciler, eğitim kurumları ve hayırseverler el ele vererek suç, taciz ve trafik kazası mağdurlarına yardım etmek için ‘Kavasam Vakfı’nı kurdu.
Proje, şehrin polis komiserinin buluşudur. V. Balakrishnan. Adwaith Lakshmi Industries’in genel müdürü Ravi Sam, vakfın başkanı olarak görev yapacak.
Cuma günkü lansmanda konuşan Balakrishnan, vakfın kurbanların ailelerine maddi yardımda bulunacağını, iş bulacağını, psikolojik destek sağlayacağını ve eğitim sağlayacağını söyledi. “Ailelerin desteklenmesini, düşmanca davranmamalarını ve intikam almamalarını sağlayacağız. Diğer bir amacımız da mağdurların suçu bildirmesini sağlamak ve bu da daha fazla mahkûmiyete yol açıyor” dedi.
Coimbatore toplayıcı GS Sameeran modelin devletin diğer bölgelerine getirilmesine destek vereceğini söyledi.
Etkinlik boyunca 25 aileye 10 milyon değerinde yardım verildi.
PSG & Sons’ Hayır Kurumları Yöneticisi L Gopalakrishnan, eğitim desteğine ihtiyacı olan 100 çocuğa yardım sözü verdi. PSG Maanavar İllam. Suguna Group’tan V Lakshminarayanaswamy, şirketin eğitim desteği de sağlayacağını söyledi.