Jonáš Kocourek Superbike Races En çok yarıştan sonra: Burada kimse yavaş değil

DünyaBot

Member
Burada yavaşlatacak kimse yok. Tutuklamadan sonuna kadar herkes hızlı gidiyor, başlamak bir TK, sekiz yıllık yetenek buldu. Ancak dikkat dağıtmak o kadar da değil.

Cumartesi günü satıcı 20'de tamamlandı. Bir gün sonra yedi cehennemden rahatsız oldu. Aksine, trajik bir şekilde almadı. TM'nin içine girdiğimizde, yarışmanın ilki değişti. Bir zamanlarım, o çok fazla. Finalde, ben de yüzmek, Cli'de Lil, pankartlı iki sarışınla çevrili oldum. Bunlardan birinde, tek kişi sensin, diğeri bir kedi. Bu benim SGRA ve onun kamardy.

Arama ne zaman, projenin sürücülerinden biri, kedi üzerindeki bir şaplakla kedi üzerindeki sürücülerinden biri: pantolonundan dökmek zorunda mıydın? Mladk Ehtal çok ve seçildi. İkinci kez başlamadan hemen sonra, mümkün olduğunca hareket etmeye çalıştım ve kurnazımı ilk tutuklamaya döktüm. Ben pişirdim ve düşündüm, AB hem. Ben başardım.

PDU olmadan akıl, özellikle yırtıcıların pelotonunda değildir. Düşmek kolaydı. D 隝, su, yarı -kuru, yarı serbest nron koşulları.

Motomekanik alanının mezunu da Smolka idi: Sanırım EV çoğu Jone için mükemmel bir deneyim oldu. Sezonun geri kalanında NM ve projede neye uymak mümkündür.

Jon Kocourek çoğu SVTA Superbik ZVTA Şampiyonasında.

Sezonun geri kalanı, NMECM Ampitt IDM'deki mücadelenin sürekliliği anlamına geliyor. SVTA Superbik Kocoruek, bir joker kart kurdu.

Biz sadece bir yıl buradayız ve bir yıl sonra dünyanın şampiyonasına girmek büyük bir SPCH. VM beni kendi adımlarımla hareket ettirmek, şüphesiz Smolka var. Gerçek disiplin ve tütsü binicinin karanlığının, nasıl ve nerede BT ve ne yapacağında kullanılması gereken hiçbir insan yoktu.

Superbik Ampion'daki uçuş uçuşlarında Kocourek, Patn -School olarak başladı, daha sonra Tyi Zvody'nin Kubatue Supersport 300 özelliğinde. Küba'nın ölümüne gitmek için monost aldım, binici ayrıldı. Kubatue'de, araba kullanmak bile istemediğim NMI'nın altındaki. Uzun ve büyüküm, Autçılar Mabn'e uygun, Brno'daki aynı yüksek kız kardeşi basketboldu.

NM ve ASTNK MotoGP Luk Peek'te proje nerede DL'yi hareket ettiriyor? Sezonun ilerlemesini ve sonucun temelini değerlendirelim, sonbahar MSc, E Smolka ve ark. Geleceği takip ediyor.

Dan'ın ölümü dünya dünyasını büyütmektir.

Ne demek istediğim, en iyisini izlemek, onlardan UIT ve bahsettiğimiz girişte devam eden Smolka, yüksek tekerleklerle işbirliğinden bahsediyor. Tekniğe mümkün olduğunca eşit olmaya odaklanıyoruz.

Aerodinamik, MotoGP'de olduğu gibi işe yaramaz, ancak een hala bölgeyle doludur. Bunlar özellikle motosiklet dinamiklerinin unsurları, annenin şasisinde nasıl üreyeceğidir. Ama Prag'da işbirliği yaptık. Aynı süper ve MotoGP tekniktir ve not gereklidir.

Jen de emeklilik. Onlar olmadan altına gelmez.

En iyi TMM ile rekabet etmek istiyorsanız, bir milyon taç Ron'dan bahsedelim. Ve biz oyunculuk yapmıyoruz, Piznv Smolka.

Evet, um ve bilgi de yaptı, yetenekli bir akifer de yaptı. Köprüde savaştığım biniciler çok şey vardı. Mme ne yapmıyor. Yol uzun, n tutabilir!