JAMU rektörü, ailesiyle birlikte şaşkınlıkla üçüncü tiyatrodan ışığa çıkıyor

DünyaBot

Member
Brno bugünlerde Petr Michlek’e yabancı değil; JAMU’da tiyatro dramaturjisi okudu. Öğrencilik yıllarınızı hatırlayın, arkadaşlarınızla bir şeyler içmek için tiyatro kulüplerine gittiğinizde, prova için Husy’nin yanına gitmiştiniz.

Bu benzetmenin az param olması ve çok fazla baget yememle ilgisi var, diye gülüyor mevcut rektör. Bugün alt sokakta bira ve atıştırmalık için Hladinka restoranına gitmek istiyorsunuz.

İki yıl boyunca harikalar yaratmaya çalıştı ve bugün tüm ailesiyle birlikte çalışmaya geri dönüyor. Doğal ışığın olmadığı siyah bir zindanda bir tiyatro salonunda kilitli kaldığımda, boş zamanlarımda alışverişe çıkma eğilimim oluyor ve ailemle yakın zamanda yaptığımız uçuşların ipuçlarını hemen ekliyorum. Bisikletlerini Svitava nehri boyunca Zbrdovickho’dan Blovice nad Svitavou’ya kadar sürdüler ve tüm rota onları heyecanlandırdı.

İkinci ipucu ise Lelekovice’den gidebileceğiniz Bab lom gözetleme noktasına gitmek ve ardından etrafa bir göz atmak. Bu yıl ilk defa on ve sekiz yaşındaki çocuklarımızla çadır altında yürüyüşe çıktık. Velehrad ve Sala civarındaysak ve bu gerçekten olağanüstü bir deneyimse, Nabz bir ipucu verdi.

Zlno ve Luhaovice arasında yer alan hac kasabası Maleniska’yı tavsiye ediyor, kendi görüşüne göre burası eşsiz ve harika bir ev sahibine sahip. Yine Brno’da, genellikle Lunk’ta, pilberk’te veya Wilson ormanında bolca koşuyoruz.

JAMU rektörü sık sık tiyatroları ziyaret ediyor. Brno’lularda onu büyüleyen şey şehirde onlardan çok fazla olması. Öncelikle bu grupla çok eğleniyorum, bir kez Ulusal Tiyatro’ya, bir kez de HaDivadl’a gidiyor.

Ve tüm aileyi yanında götürüyor. Merkezde, hayal edilebilecek bir yerde yaşaması ona yakışıyor. Çok fazla yürüyüş, ortak bisikletle inişli çıkışlı bir yolculuk, ayrıca yolculuğun birkaç dakika süreceğini tahmin ediyor. Eşimin yeni gösterisini ilk olarak Brno’daki Ulusal Tiyatro’da izlemeye gittiğimi söylemeye gerek yok. Michlek, eskiden Polrka’da performans sergiliyordum, bu yüzden belirgin bir yakın ilişkim var diyor.

Polonya oyunlarının yanı sıra, bugün artık mevcut olmayan ancak halefi Vejminek Tiyatrosu olan BuranTeatr’da da çalıştı. Bir zamanlar benim oyunum Domeek’i tanıtmışlardı, üstelik çok sevdiğim arkadaşlar. Ayrıca JAMU’dan gelen öğrencilerin Orl Tiyatrosu’ndaki ve Studio Marta’daki performanslarına da sık sık gidiyorum ve burada prömiyerler yapılıyor. Muhtemelen orada yemek yemeyeceğim, izlemesi eğlenceli. Orada çok fazla enerji var, bir düşünün.

On iki yıl boyunca editör olarak çalıştığı ve çılgın oyunlar için sık sık geri döndüğü Zln Belediye Tiyatrosu onun en çok sevdiği yerdi. Prag ya da şehir söz konusu olduğunda bile fotoğrafın içinde olmayı hayal ediyor.

Michlek, sizi az önce uluslararası amatör tiyatro festivali Jirskov Hronov için yazdırdım ve ülkede yüksek düzeyde tiyatro olduğunu bir kez daha doğruladım, diye ekledi Michlek. Ailesiyle birlikte cenazelere de gitmeye çalışıyor ve bu anlamda Brno’da seçeneklerin çok çeşitli olduğunu, gidilecek yerlerin olduğunu hissediyor.

seni buraya götürürdüm

• Fuchs, Prag’da proje peşinde koşmadı; bir mimar olarak Brno’da bunlardan bol miktarda vardı.
  • Brno’da o kadar çok kafe var ki hepsini gezmek imkansız, ben elit bir baristayım
  • Piskopos Rd, Brno boma oima’yı gözlemliyor, kuşla bira içmek için Ertm’ye gidiyor
  • Fotoğrafçı Moravskho Tosknska’ya, insanlara burada ne kadar güzel bir yer olduğumuzu göstermek istiyorum.
  • 19. yüzyıldaki Brno’ya karşı bir zaafım var, o zamanlar bir tarihçi olarak bu işlenmişti.
  • Kaplıcalara uçtuğumda ambulansın oraya nasıl geleceğini düşündüm.
  • Sadece kayalardan sonra değil. Meyve pazarının da cevap verdiği ağacın tepesine tırmanıyorum
  • Aktör Dancingerov, Brno’nun son yıllarda bu kadar büyümesinin harika olduğunu söyledi.
  • Brno gastroda birinci sınıf oynuyor ama fantastik Esk mutfağını kaçırıyor, k Hejlk
  • Hayvanat bahçesi editörü, ormandaki yolculuk bir yaşam mücadelesi değil, devam eden bir rahatlıktır
  • Taş ocağında toprak, tepede akıl sertleşir. Bijec Prochzka doğduğu bölgeyi ziyaret ediyor
  • İş kadını, satılık LK VC, şehir değil, tatil için Hostn’a gidin