İniş pek değişmedi. Brno evinde kaybetti, taraftarlar çığlık atıyor ve mücadele istiyor

DünyaBot

Member
Brno oyuncusu Roman Poton, evinde 0:2 mağlup olan Dukla ile oynanan maçın ardından, “Kişisel olarak kan pompalandım” dedi. Hepsi bu kadar. Ne zaman olacak, en azından zamanı geldi, diye ağzından kaçırdı.

Kabinlere gitmeden önce Hiti’de bu kadar çok şey görünmüyordu, aslında orada 2. ligin favorileri ve beş taraftar vardı. Ti Potonho ve ark. kavgacılıktan şikayet ettikleri ciyaklamalar ve ilahilerle uğurladılar.

Brno için savaşın!

Cephaneliği arayın!

Sadece yeni sezona değil, on yıl sonra şu anki sahibi Vclav Bartonk olan kulübün yeni dönemine de girmeyi kesinlikle böyle tasavvur etmediler.

Hedefte pmo sıralamamak üzücü. Ben farklı düşünürdüm, ilişki için vc yapmak gerekiyor.
Brno Teknik Direktörü Ludk Klusek

Zbrojovka, seçkinler arasında ilerlemeyi hedefledikleri ikinci ligin son maçında da sıkıntı yaşadı. Ancak ilk başta lig liderine tepki gösteremediler, ikinciyi de kabul ettiler ve Vlai ile berabere kaldıktan sonra Olomouc’un arkasından sezonun ilk mağlubiyetini aldılar.

Dukla haklı olarak sertleşti. Ludk Klusek cinsiyetsiz, kısır futbol oynadığımızı biliyordu. O sırada, maçı anons ettiğini duymak ana tribündeydi, böylece bire bir gitmesinler diye uzaktaydılar. Sanki Dukla’nın savunmasıyla düellolar sırasında, Bran’ın Pazar günü kuşta sallanırken pası kaçırdığı belli oldu.

Favorinin sıkı baskısı yerine top Zbrojovka’nın yarısına gitti.

Hrt do plnche home is tk. Vykov ile en son oynadığımızda ve kaybettiğimizde, bugün Brno’da onlarla aynıydı, ev sahibi teknik direktör Petr Rada’yı savundu. Zbrojovka’dan, Jakub Ezenko’dan saygı duyduk. Ben tecrübeli bir manaftım. Bence Brno tutuklanmanın eşiğinde, muhtemelen kızacaklar, yeni bir teknik direktöre ihtiyaçları olacak, bu biraz zaman alacak. Urit yukarı doğru acı çekecek, ev yıkıldı.

Alli e kalkış altında

Sezonun nasıl başladığını özetlemek ve olası değişikliklere karar vermek için beşinci turdan sonra Zbrojovka’yı tamamen yönetti. Şimdi tırıslayın, takviyeler olmadan Rad’in tahmini gerçekleşemez.

Öncelik olacağını düşündüğümüz şeyin henüz tam olarak işlemediği ortaya çıktı ve bu ileri oyun. Yapamıyorlar, tekerleklerin arkasındaki kale direkleri çok fazla. İlave ihtiyaç duyulacaktır. Sonuçlar ve eylemler bizim tarafımızdan bilinmektedir. Aradığımız pozisyonu halka açıklamak istemiyorum ama üzerinde çalışıyoruz. Rekabet gereklidir. Bizim için pek iyi işlemeyen bazı yerlerimiz var, dedi Klusek.

Brno kanat oyuncusu Wale Musa Alli (kırmızılı), Dukla ile oynanan ikinci lig maçında Zbrojovka kadrosuna dahil edildi.

Kesinlikle Zbrojovka inancını başlatmayan tarikatın beşinci üyesinden bahsediyor olmalı. Sadece evin yanındaki stelleri ürettiler, Dukla belediye başkanını harekete geçmeye zorlamadılar. Klusek, kalede sıraya girmemenin üzücü olduğunu kabul etti. Cesaretin yanı sıra yaratıcılıktan da yoksundu. Ben farklı düşünürdüm, ilişki için vc yapmak gerekiyor. Muhtemelen bunu tam olarak öğrenemezsiniz, oyun tipolojisinde olması gerekir. Bu konuda vahşilere başka bir şey göstermemiz gerekiyor, hiçbir mazeret ileri sürmedi.

Wale Musa Alli’yi de sezonda ilk kez ikinci yarıya gönderdi ancak antrenmanların başından beri Brno’dan bir adım uzakta. Ancak onu satıp geçerli bir kontratı olması hala mümkün olmadığı için son kez ikinci ligde bko ve vera için başladı. Ayrılışı altında. Şu anda burada, müsait, bu yüzden onu ve köpek dikeninin mancosunu kullandık, diye açıkladı Kou.

Geçen sezon çok uzaklara giden bir çorbayı bile yenmeyi başaran Alli bile şu anda Dukla değil ama Zbrojovka’nın çektiği acıdan kurtulamadı. Hedefine hiçbir şekilde ulaşamadı ve rahatladığında son aşamadaki isabetliliği kayboldu.

Tabii ki, birlikte köstebek olmamızın bir faydası yok. Ancak bugün ilk yirmi beş dakika iyiydi, iyi uyum sağladık, sadece aksiyonu bitiremedik diyen Poton, kötü performans için özür dilemenin bunu telafi etmediğini söyledi. Dukla direksiyona ilk geçtiğinde Gl aldık, ondan tek bir onur bile alamadık. O gol yarımızı öldürdü. Brno’da standart durumlardan bunaldığını hisseden deneyimli futbolcu, aynı çatı altında oynamak yerine geriden oynamaya başlayalım diye kızdı.

Birinden, muhtemelen Zbrojovka’nın en büyük kızı olanın yanına kustu. Futbol kale direğine çarpma noktasından oynanır ama genişten uçar gider. İlk iki turda olduğumuzdan daha iyi olduğumuz halde puan aldığımızda, kaybediyoruz. Bunun için sinirlendim, diye tekrarladı.