İlhamı uçuşlarda değil Arnot Goldflam’ın odasında arıyorum

DünyaBot

Member
Brno’nun Oen’ine, Tchova’ya, Blovice’ye vb. Moravyalı Karst’a giderdik, diğerinde Goldflam’ı hatırlıyorum, Güney Moravyalı şahsiyetlerin sizi en sevdikleri kasabaya davet ettiği MF DNES Seni buraya götürürdüm yaz dizisine göre.

Çocukluğunda kendisi ve ailesi sık sık Brno ve çevresini gezdiler. Buradaki satışa şaşırdılar. Neredeyse her Pazar uçuşlara gidiyorduk. Ben de Brnská pehrada’ya çok giderdim, orayı çok severdim çünkü çok güzel ormanlar var. Brno çok güzel ve çevresi çok güzel, rüya gibi.

Doğuşuna ve yaratılışıyla başlangıçtan döner. Brno yayınevi Vtrn mlny’den hayallerimin şehri Brno kitabını ve ayrıca Straideln Brno kitabını aldım ve Prag’da yaşadığım için Brno’dan bahsediyorum, gülüyor.

Önce Straideln Brno kitabıyla, ardından Praha straideln kitabıyla kısa süre sonra Preov’daki Yazarlar Ayı’nı ziyaret etti. Slovakya’da Brno’da ya da Lviv’de ve Polonya’nın Wroclaw kentindeydim. Düzenli olarak katıldığı edebiyat festivalinde eserlerini okuduğu şehrin yazarı, “Ben en bencil sakinlerden biriyim diyebilirim” diyor.

Bu eylemi seviyorum çünkü her şeyin avcısı, insanların buna nasıl tepki verdiğini görünce doğrudan bir tepki alacağım, diye açıklıyor. En coşkulu tepkilerle yazarla, insanların onu en iyi tanıdığı memleketinde tanışır.

Ve onu sık sık hatırla. İçtiğimde genellikle Brno’da yürüyüşe çıkarım. Diğer arkadaşlarım da oraya gidiyor ve onlar da Hbitov’da doğum yapıyorlar, dolayısıyla bunun anıları da beraberinde getirdiğini anlatıyor. Brno’daki tiyatro çalışmaları esas olarak uzun yıllar geçirdiği HaDivadl ile bağlantılıdır. Ayrıca tiyatro salonlarında 240 tekrarı olan Doma u Hitler veya Historka z Hitlerovic mutfağı sayesinde onunla olan bağını da unutmayacak.

Bundan sonra Ddictv iki yıl boyunca dondurma yemedi

Sadece tiyatro çalışmalarıyla değil, sinema çalışmalarıyla da Brno’ya giden Goldflam, bugün efsanevi Ddictv veya Kurvahoigutntg filminde rol aldı. Geri kalanı havanın sıcak olduğu Vykovska’daki Olany’de geçti. Dondurma almak için markete gittim. Çilek külahı, başka yoktu. O gün altı yedi tanesini yediğimi ve iki yıl boyunca dondurma yemediğimi hatırlıyorum.

Arnot Goldflam ve Bolek Polvka, Ddictv veya Kurva se nek filminde

Lotrando ve Zubejd film festivalinde oyuncu arkadaşları onu hoş bir şekilde şaşırttı. Olay Bulgaristan’da oldu ve doğum günümü orada geçirdim. Marin Labuda ve Pavel Zednek bana elli krepten oluşan bir pasta yaptırdılar, çok güzeldi ve gezgin Lustig’in temsilcisi anısını anlattı.

On beş yıldır ailemle birlikte yaşadığım Prag’da birkaç favori şehrim var. Ancak bir süredir başkentte yaşamasına rağmen burayı çok fazla keşfetmediğini itiraf ediyor. Prag’da boş zamanlarını geçirdiği şehir Goldflam, güzel Divok nehrinin ve Hvzda yazlık evinin yakınında yaşıyoruz, orayı seviyoruz, diyor.

Brno’dan sonra bir yolculuğa çıktı

Burada yürüyüşe çıktığımda 3R denilen mm döngüsü oluyor. Bunlar etrafta dolaşırken görebileceğiniz göletler, biri Hvzd’de, biraz daha ilerisinde Terezka, teyzesi ise Libock göleti. Asto, oyunlarının provasını yaptığı tiyatronun patlamasını ziyaret eder.

Evinizin yaratılmasıyla ikiniz de uçağa gittiğinizde bile. İlham almak için evdeki odamda fantezilerime gidiyorum. Aslında her şeyin akla ilk orada geldiğini ortaya koyuyor.

Bu yaz tiyatrolarda boş yer olmasına rağmen yabancı bir yazar da ziyaret etmedi. Onun için yazmak daha çok kasvetli düşünceleri uzaklaştırmanın ve onları ilk düşündüğü veya inandığı şeye yönlendirmenin bir yoludur. Kitaplarında pek çok hata yaptı. Çalışmasının ilk bölümünü resimleyen eşiyle birlikte sonbaharda yayınlanacak olan Straideln umava adlı serideki kitabı şimdiden tamamladılar. Goldflam, Brno ve Prag’dan sonra bu kez bir tür karanlık manzara istedik ve Umava da tam olarak bu, diyor Goldflam haberlerinin karanlığını.

Pes prazdniny, sonbaharda onu yetiştireceği Prag’dan Ypsilonka için Karel Polek’in Hlavn pelen romanından uyarlanan bir metin hazırlıyor. Birçoğu yurt dışında da sahnelenen çok sayıda tiyatro oyunu yazdı. Örneğin İngiltere’de, Avusturya’da, Almanya’da ve hatta New York’ta bir ödül için.

seni buraya götürürdüm

• Fuchs, Prag’da proje peşinde koşmadı; bir mimar olarak Brno’da bunlardan bol miktarda vardı.
  • Brno’da o kadar çok kafe var ki hepsini gezmek imkansız, ben elit bir baristayım
  • Piskopos Rd, Brno boma oima’yı gözlemliyor, kuşla bira içmek için Ertm’ye gidiyor
  • Fotoğrafçı Moravskho Tosknska’ya, insanlara burada ne kadar güzel bir yer olduğumuzu göstermek istiyorum.
  • 19. yüzyıldaki Brno’ya karşı bir zaafım var; o zamanlar bir tarihçi olarak bu işlenmişti.
  • Kaplıcalara uçtuğumda ambulansın oraya nasıl geleceğini düşündüm.
  • Sadece kayalardan sonra değil. Meyve pazarının da cevap verdiği ağacın tepesine tırmanıyorum
  • Aktör Dancingerov, Brno’nun son yıllarda bu kadar büyümesinin harika olduğunu söyledi.
  • Brno birinci sınıf bir restoran oynuyor ama fantastik Esk mutfağını kaçırıyor, k Hejlk
  • Hayvanat bahçesi editörü, ormandaki yolculuk bir yaşam mücadelesi değil, devam eden bir rahatlıktır
  • Taş ocağında toprak, tepede akıl sertleşir. Bijec Prochzka doğduğu bölgeyi ziyaret ediyor