Hükümet Bhubaneswar’da ücretsiz giriş biletlerini durdururken veliler ve öğrenciler öfkeyle tepki gösteriyor | Bhubaneswar Haberleri

DünyaBot

Member

BHUBANESWAR: Okul çocukları ve veliler kızgınlıklarını dile getirdiler. spor departmanıöğrencilerin Kalinga Stadı’ndaki Dünya Kupası hokey maçlarını izlemeleri için okullara ücretsiz geçiş sağlamama kararı. Birkaç okuldan öğrenciler maçı Hindistan’da görmeyi umdu, ancak departman biletlerin tükendiğini ve karara yol açtığını söyledi. Ancak veliler tribünlerde yerlerin boş olduğunu ancak çocukların girmesine izin verilmediğini söyledi.
“Hint Hokey Takımı’nın Perşembe günü Kalinga Stadyumu’ndaki ilk maçını izlediğimde çok heyecanlandım. Ancak öğretmenlerimiz bize okul çocuklarının stadyuma ücretsiz girmelerine izin verilmediğini bildirdi. O kadar hayal kırıklığına uğradım ki. tribünler harika olmalı ve ben de bunu hissetmek istedim” dedi. Akshay Patnaikbir öğrencisi IRC Köy Okulu şehirde. Eyalet hükümeti, okul çocukları arasında hokeyi teşvik etme çabasıyla, Bhubaneswar’da eş zamanlı olarak düzenlenen Dünya Hokey Şampiyonası öncesinde okullarda çeşitli etkinlikler düzenledi ve rourkela.
Eyalet hükümeti sadece çocuklar için hokey kulüpleri kurmakla kalmadı, aynı zamanda okullardaki yıllık spor günleri de Hokey Dünya Kupası’na ayrıldı: okul çocuklarına hokeyi teşvik etmek. Spor departmanından tüm okul yetkililerine dağıtılan bir mesaj, stadyumun her gün dolu olduğu için ücretsiz geçişlerle risk almanın zor olduğunu söyledi.
Bilet almış seyircilere öncelik verilir. Bu nedenle tüm düğüm yetkililerinden okullara/kurumlara bu durumu bildirmeleri istenmiştir.
Mesajda, “Gelecekte öğrenciler için bilet alırsak, ilgili okullara geçecektir” denildi.