Hakim StarDance pistine geri dönüyor. Tomnek, kendimi çocuk gibi hissediyorum diyor

DünyaBot

Member
Ivana dövüldü. Ortaklar için ct, e mm yapmam gerekiyor tst. Koreografiyi ne kadar çabuk öğrendiğine ve ne kadar kolay hareket edebildiğine şaşırdım. Geçmişte StarDance’te kart oynayan Tomnek çok mutlu.

Girdabın barikatın diğer tarafına geri dönmesi, dengesiz bir yaz atmosferine neden olmuştur. Televizyonda ona ilk yaklaştıklarında bunun bir şaka olduğunu düşündü. Beni ikinci kez aradıklarında düşündüm, fikir gelin (Kamila Tomnkov da dansçı ve StarDance yıldız oldu, editörün notu) ve çocuklar tarafından beğenildi. Ve LT’de tatildeyken bu konuda sızlanıyordum. Sonra onu çıkardım ve onunla çok eğlendim. Kendimi çocuk gibi hissediyorum, diye gülüyor Tomnek.

Önceki turlardaki jüri üyelerinin üzülmesi söz konusu değildi. Kızlara ilgi duyacağımı anlıyorum. Ve eğer insanlar bundan keyif alacaksa o zaman doğru yerdeyim, 37 yaşında dans ettiği için yarışma tarihindeki en yaşlı profesyonel katılımcı olma ayrıcalığına da sahip olacağı sonucuna vardı.

Size sık sık yargıç arkadaşlarınızın eleştirileriyle nasıl başa çıkacağınızı soruyorum. Jüride yer almak ilginç bir deneyim. Bazen öyle bir balonun içinde yaşıyorsunuz, bazen de jürinin bitmiş gibi hissediyorsunuz. Ama orada sana zarar vermek isteyen insanların olduğunu düşünmüyorum. İşimi yapmaya çalışıyorum ve bunu tavsiye olarak alıyorum. Bu yüzden bana tavsiye verdiğinde ve işe yaradığında onu kullanacağım. Ancak bu tecrübeli ozanların benimle ilgileneceğini sanmıyorum, diye açıkladı.

14 Ocak Cumartesi günü o ve Chlkova vals yapacaklar. Tomnek, Ivanka’nın çoğunlukla Latince’den hoşlandığını ve bu konuda pek iyi olmadığını söyleyebilirim, ancak standardın daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü uzun bacakları ve uzun vücudu onun yerde kaymasına izin veriyor, diye ekliyor Tomnek.

Elbette mümkün olduğu kadar dans etmek istiyorlar, bu da mümkün olduğu kadar uzun süre dayanmak anlamına geliyor. Ivanka ne zaman yeni bir dansla tanışsa, ondan korkuyor, sonra onunla flört ediyor ve dans etmeyi çok istiyor. Rekabet ettiğimizi düşünmüyorum ama mümkün olduğu kadar dans etmek istiyoruz ki bu aslında kazanmak istediğiniz zamana oldukça benzer, diye belirtiyor Tomnek.

Brno’da iki şampiyonluk

Bu hafta sonu, ondan fazla ülkeden sekiz yüz dansçıyı Vodova salonuna getiren 21’indeki Brno Açık yarışmasının organizatörü. Latin Amerika danslarında 21 yaş altı dünya şampiyonasında ve standart danslarda profesyonel Avrupa şampiyonasında yarışın. Tomnek, bu kombinasyonun Esk jette hiçbir zaman bulunmadığına dikkat çekiyor.

Çek adaylar DSP Kometa Brno dans kulübünden iki dansçı. Latince’de Jon Tomnek ve Rika Kosmková dünya şampiyonu unvanı için mücadele edecek, standart danslarda David Odstril ve Tara Bohak Avrupa altın madalyası için mücadele edecek.

Kızlar için Cumartesi günkü gala gecesi saat 18.00’den itibaren en çekici olacak. Her iki şampiyonanın yarı final ve finallerine ev sahipliği yapacak olan Twin Cities Cup da ilgi çekici olacak. Galaveer’i Jan Önder seslendirecek, Roman Vojtek ve Tomnek seslendirecek, biletler halen mevcut.

Festival akşamı böylece StarDance ruhuna sahip olacak. Ivana Chlkov ve meslektaşı Jitka Asterová da toplantıya geliyor ve popüler TV şovunu kazanan eski üç adım atlama dünya şampiyonu rika Kaprkov da temsil edilecek.