Sıcak havalarda olgun bir elma ağacı oturmak için bir duvar, yerel bir atıştırmalık büfesi sağlar ve insanların tuğladan yapılmış bir ahırda bulabileceği özel tasarım bir kapta dünyanın her yerinden taze meyveler alabilirsiniz. Kışın, Beclavská pestvka’daki Boetich’teki fae kahvehanesi açıldığında, gelecek yıl yeni bir şeyler sunulabilmesi için değişiklikler üzerinde yeniden çalışılıyor.
Dvorek :: Café wine bistro, sahibi Veronika Morvkov’un bir hayalinin gerçekleşmesi olarak yedi yıl önce Boetice’de büyüdü. Gurme Jin Morava gastro projesinin kafe ve pastaneleri kategorisinde ise düzenli, her zaman molalı. Teklif projesi, rahat bir ortamda yemek yiyip içebileceğiniz işletmeler tarafından bağımsız olarak değerlendirilmiş ve müşterilere önerilmiştir (derecelendirme için kutuya bakınız).
Sizin j, mj manel, garsonlar ve baristalardan oluşan bir ekip. İşletme sahibi Veronika Morvkov, burada toplamda yirmi kişi olduğumuzu söylüyor ve işletmenin 2016’daki açılışından bu yana fiilen kurulduğunu itiraf ediyor. Bu bizim inşa ettiğimiz ve yediğimiz şey, gülümse.
Morvkov, Boetich’te doğdu ve şu anda Brno’da yaşıyor olmasına rağmen, ilk tanınmış şarap köyü şirket için açık bir seçimdi. İktisat mezunuyum ama her zaman gastronomiye ilgim vardı. Ve anne olduğumda hayalimi gerçekleştirmeye ve bir kafe açmaya karar verdim. Moravya’yı, üzüm bağlarını, şarabı severim, sahibi erir.
Göz önünde bulundurulan birkaç şehir işe yaramadı, ancak sonunda şans eseri cemaat bahçesine ulaşmayı başardım. O zamanlar burada pek çok şanssızlık vardı ama hatırlıyorum, atmosfer hâlâ sıcaktı.
İlk başta rahatsız etmek istemediği tek şey şehrin havasıydı. Bu yüzden uzaya mümkün olduğunca az kuvvetle yerleştirilen kapları seçtik. Ve çevresinde bir sürü iş karıncası ve insan vardı. Dvorek’in evrensel, özgün, içten ve bölgesel olarak özgün kalması için çabalıyoruz. Morvkov, ilk önce kendi üretimimizden gelen bir teklifin sizi cezbedeceğini garanti ediyor.
Mesela bu yıl Boetich’teki kızlar olgunlaştı. Biz de hemen ekmeğin üzerinde ricotta ve prosciutto crudo ile yedik. Mevcut duruma mümkün olduğunca yanıt vermeye çalışıyoruz, diye belirtiyor. Brno, Valtice ve Itboic’ten şeker tedarik etmeye çalışın, kurabiyeler ve çörekler Dvorek’te pişirilir.
Cumhuriyetin hücrelerinden bir aslanın üzerinde
Toplam on beş şaraptan oluşan içecekler teklifin ayrılmaz bir parçasıdır. Ve zamanı geldiğinde ona atıştırmalıklar, Lanhot’tan sosisler, Mikulov’dan peynir ve Brno’dan tütsülenmiş balık verdi.
Ve son fakat bir o kadar da önemlisi reklam sndan. Burada hala popülerler ve ülkenin her yerinden insanlar boyalı tabaklarımızdaki aslanlara veya bayraklara aşık oldular, mutluyum. İlk evlendiğimde Dvorka’da kişisel bir ikramım vardı, kakuleli granolalı yulaf kai’yi severim. Ve eğer yapamazsam, Güney Moravya Prosecco’sundan yapılan mimozayı ve annemin hazırladığı kayısı suyunu, iki ipucunu kaçırmayacağım.
Veronika Morvkov ve kocası Ondej, bir kafeden, her şeyin (sadece değil) nezaket sayesinde gittiği bir şehir yarattılar.
Aksine, barista’nın hazırladığı kva dünyanın her yerinden geliyor; örneğin Guatemala, Kenya, Kolombiya, El Salvador, Kosta Rika veya Etiyopya’dan. Bazen gururla, Moravya’nın başka hiçbir yerinde asla büyüyemeyeceğimiz tek şeyin bu olduğunu söyleriz. Şarap aslında diğer şaraplarla aynı bağdan olan şarap gibidir. Öğrenmenin, yeni tatlar ve deneyimler keşfetmenin her zaman yeni deneyimlere yol açtığını söyleyerek kendini övüyor.
Lezzetlerin yemek odasına ve yemek odasına ulaşması için lezzetlerinin güzel olması gerekir. Ayrıca asm yapımcısının nasıl çalıştığına bakın. Ve her yıl, onu herhangi bir zamanda açıp bir soru sormak istediğimiz gerçeğine uyum sağlamalıdır, l.
Zitkov kiovatka metkvn
Sahibine göre işletme, yalnızca iyi yiyecek ve içecek sevenlerin mekanı değil, aynı zamanda bir buluşma yeri olarak da işlev görüyor. Mahalleden iki teyzenin aynı anda buluşması, Prag ile Bratislava arasındaki bir banka toplantısı ve Çek Cumhuriyeti’nden ve yurt dışından tatile çocuklarıyla gelen bir annenin aynı anda buluşması durumunda şanslı olduğumu gösteriyor.
Morvkov, gelecekte gastronomi alışverişine kültürel bir etkinliği de eklemek istiyor. Kısacası orada burada bir konsere ev sahipliği yapmak, Dvorka’ya çok yakışacak bir yaz sinemasından bahsedelim, hayal ediyor.
Şirketin artık kışlık mahsulü var, sezon 17 Kasım Cumartesi günü başlayacak. Menü ve tasarım haklarındaki yeniliklerin yanı sıra, yeni yılda sadece tesisler değil, aynı zamanda kilise binalarında da düğün düzenleme fırsatına sahip olacak. Peki ya istemler? Son zamanlarda gastronomide kimsenin olmadığı giderek daha açık hale geldi. Ama çevremdeki meslektaşlarımın genç olmasından dolayı çok mutluyum. Atmosferi ve misafirperverliğiyle müşterilerimizi büyükannelerinin arka bahçesindeymiş gibi hissetmelerini istiyoruz. Morvkov, “Gastronomi bir hizmettir ve bu hizmeti insanlara sunmaktan gurur duyuyorum” dedi.
Dvorek :: Café wine bistro, sahibi Veronika Morvkov’un bir hayalinin gerçekleşmesi olarak yedi yıl önce Boetice’de büyüdü. Gurme Jin Morava gastro projesinin kafe ve pastaneleri kategorisinde ise düzenli, her zaman molalı. Teklif projesi, rahat bir ortamda yemek yiyip içebileceğiniz işletmeler tarafından bağımsız olarak değerlendirilmiş ve müşterilere önerilmiştir (derecelendirme için kutuya bakınız).
Sizin j, mj manel, garsonlar ve baristalardan oluşan bir ekip. İşletme sahibi Veronika Morvkov, burada toplamda yirmi kişi olduğumuzu söylüyor ve işletmenin 2016’daki açılışından bu yana fiilen kurulduğunu itiraf ediyor. Bu bizim inşa ettiğimiz ve yediğimiz şey, gülümse.
Morvkov, Boetich’te doğdu ve şu anda Brno’da yaşıyor olmasına rağmen, ilk tanınmış şarap köyü şirket için açık bir seçimdi. İktisat mezunuyum ama her zaman gastronomiye ilgim vardı. Ve anne olduğumda hayalimi gerçekleştirmeye ve bir kafe açmaya karar verdim. Moravya’yı, üzüm bağlarını, şarabı severim, sahibi erir.
İşletmeleri takdir edin Kardeşler bistrosu restoran ve bistro kategorisinde Üzgünüm, farklı şarkı söylüyoruz şekerleme kategorisinde Asi Yünü kafe kategorisinde Pivovarsk dm Poup pub kategorisinde Klra Bra Şarap Kafe Vinren kategorisinde Zevk bar kategorisinde Restoran Vnolov (Mikulov’da) restoran kategorisinde Kafe ve bistro Karma (Beclav’da) bistro kategorisinde Kurt’un Suçluluğu (Nosislav’da) şarap kategorisinde Lednice Bira Fabrikası barlar ve bira fabrikaları kategorisinde |
Göz önünde bulundurulan birkaç şehir işe yaramadı, ancak sonunda şans eseri cemaat bahçesine ulaşmayı başardım. O zamanlar burada pek çok şanssızlık vardı ama hatırlıyorum, atmosfer hâlâ sıcaktı.
İlk başta rahatsız etmek istemediği tek şey şehrin havasıydı. Bu yüzden uzaya mümkün olduğunca az kuvvetle yerleştirilen kapları seçtik. Ve çevresinde bir sürü iş karıncası ve insan vardı. Dvorek’in evrensel, özgün, içten ve bölgesel olarak özgün kalması için çabalıyoruz. Morvkov, ilk önce kendi üretimimizden gelen bir teklifin sizi cezbedeceğini garanti ediyor.
Mesela bu yıl Boetich’teki kızlar olgunlaştı. Biz de hemen ekmeğin üzerinde ricotta ve prosciutto crudo ile yedik. Mevcut duruma mümkün olduğunca yanıt vermeye çalışıyoruz, diye belirtiyor. Brno, Valtice ve Itboic’ten şeker tedarik etmeye çalışın, kurabiyeler ve çörekler Dvorek’te pişirilir.
Cumhuriyetin hücrelerinden bir aslanın üzerinde
Toplam on beş şaraptan oluşan içecekler teklifin ayrılmaz bir parçasıdır. Ve zamanı geldiğinde ona atıştırmalıklar, Lanhot’tan sosisler, Mikulov’dan peynir ve Brno’dan tütsülenmiş balık verdi.
Ve son fakat bir o kadar da önemlisi reklam sndan. Burada hala popülerler ve ülkenin her yerinden insanlar boyalı tabaklarımızdaki aslanlara veya bayraklara aşık oldular, mutluyum. İlk evlendiğimde Dvorka’da kişisel bir ikramım vardı, kakuleli granolalı yulaf kai’yi severim. Ve eğer yapamazsam, Güney Moravya Prosecco’sundan yapılan mimozayı ve annemin hazırladığı kayısı suyunu, iki ipucunu kaçırmayacağım.
Veronika Morvkov ve kocası Ondej, bir kafeden, her şeyin (sadece değil) nezaket sayesinde gittiği bir şehir yarattılar.
Aksine, barista’nın hazırladığı kva dünyanın her yerinden geliyor; örneğin Guatemala, Kenya, Kolombiya, El Salvador, Kosta Rika veya Etiyopya’dan. Bazen gururla, Moravya’nın başka hiçbir yerinde asla büyüyemeyeceğimiz tek şeyin bu olduğunu söyleriz. Şarap aslında diğer şaraplarla aynı bağdan olan şarap gibidir. Öğrenmenin, yeni tatlar ve deneyimler keşfetmenin her zaman yeni deneyimlere yol açtığını söyleyerek kendini övüyor.
Lezzetlerin yemek odasına ve yemek odasına ulaşması için lezzetlerinin güzel olması gerekir. Ayrıca asm yapımcısının nasıl çalıştığına bakın. Ve her yıl, onu herhangi bir zamanda açıp bir soru sormak istediğimiz gerçeğine uyum sağlamalıdır, l.
Zitkov kiovatka metkvn
Sahibine göre işletme, yalnızca iyi yiyecek ve içecek sevenlerin mekanı değil, aynı zamanda bir buluşma yeri olarak da işlev görüyor. Mahalleden iki teyzenin aynı anda buluşması, Prag ile Bratislava arasındaki bir banka toplantısı ve Çek Cumhuriyeti’nden ve yurt dışından tatile çocuklarıyla gelen bir annenin aynı anda buluşması durumunda şanslı olduğumu gösteriyor.
Morvkov, gelecekte gastronomi alışverişine kültürel bir etkinliği de eklemek istiyor. Kısacası orada burada bir konsere ev sahipliği yapmak, Dvorka’ya çok yakışacak bir yaz sinemasından bahsedelim, hayal ediyor.
Şirketin artık kışlık mahsulü var, sezon 17 Kasım Cumartesi günü başlayacak. Menü ve tasarım haklarındaki yeniliklerin yanı sıra, yeni yılda sadece tesisler değil, aynı zamanda kilise binalarında da düğün düzenleme fırsatına sahip olacak. Peki ya istemler? Son zamanlarda gastronomide kimsenin olmadığı giderek daha açık hale geldi. Ama çevremdeki meslektaşlarımın genç olmasından dolayı çok mutluyum. Atmosferi ve misafirperverliğiyle müşterilerimizi büyükannelerinin arka bahçesindeymiş gibi hissetmelerini istiyoruz. Morvkov, “Gastronomi bir hizmettir ve bu hizmeti insanlara sunmaktan gurur duyuyorum” dedi.