Bhubaneswar: Dayaan topu ne zaman itecek? Mustafa Cuma günü Kalinga stadyumunda Arjantin’e karşı oynanan Dünya Kupası açılışının sıcağında, pekala takımın arka bahçesindeki sayısız nakavttan bir yaprak olabilir. cassie Güney Afrika’da ev. Buradaki Güney Afrika takımının kaptanı Dayaan, ilk Dünya Kupası’nı oynamaktan heyecan duyan gelecek vaat eden genç Mustapha’nın ağabeyi. Dayaan bir orta saha oyuncusu olsa da, küçük kardeşi Mustapha forvetin hayati dişlilerinden biri ve aynı zamanda 2020-21’de FIH Yılın Yükselen Yıldızı ödülüne aday gösterildi. İkili, yarı finalde Hindistan tarafından elendiği Olimpiyat Oyunları (Tokyo) ve İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları (Birmingham) sırasında zaten deneyim kazanmıştı. turnuvanın en iyi oyuncusu ödülü. Mustapha, birlikte oynamak için “Hala çok gencim, kardeşimin benim için yolu göstermesi her zaman özel hissettiriyor,” dedi. “Saha içinde ve dışında iyi bir ilişkimiz var ve çok uzun süredir birlikte oynadığımız için bu anlayışa sahibiz.” Beş yaşındayken spora başlayalı gerçekten çok uzun zaman oldu. Bu sporun Cassiem ailesinde devam etmesine yardımcı oldu. “Ailemiz her zaman çok sportif olmuştur. Hokeyden ragbiye ve krikete kadar tüm sporları yaptılar. Ama hokey” Yolculuğumuza Cape Town’daki Central Hockey Club’da başladığımızda ve tek bir antrenmanı kaçırmadığımızda zafer kazandık. Aşk ilişkisi oradan başladı ve şimdi gerçekleştirmemiz gereken birçok hayalimiz var,” diye açıkladı Mustapha. ama babası olmasaydı olmazdı.Abdullah Cassiem ayrıca Athlone’da Central Hockey Club’da forma giydi ve hatta daha önce futbol oynadı.Şimdi bile Central Hockey Club’ın ikinci takımında oynuyor ve Bishops ve University of University’de antrenör olarak çalışıyor. Cape Town.” Babam benim rol modelim ve bize elinden gelen her şekilde yardım etme yolunda öncülük etti ve aynı zamanda hokey koçu olan bir babaya sahip olmak güzel, bize her zaman bahşiş verirdi ve her zaman verirdi. Bize karşı dürüst ve açık olun. Hiç saçmalık kabul etmez. Dayaan, bir şeyi yapamıyorsanız, aferin demek yerine hemen size söyleyecektir’ dedi. “Bize hiç ‘aferin’ dediğini hatırlayamıyorum. Gelişmek için elimizden gelen her zaman olmuştur,” diye açıkladı kardeşler, ebeveynlerinin hem ısrarcı hem de örnek teşkil eden biri olduğundan bahsederken.