Erkekleri bıçakla acımasız bir saldırı için suçladılar ve gözaltına aldılar. Köy baş aşağı hareketin peşinde

DünyaBot

Member
Kırk yıllık bir kadınla ilgili saldırı Salı akşamı polis manevraları başlattı ve köyün üzerinden bir helikopter bile uçtu. Şüpheli adam yaklaşık bir saat sonra polise çarptı.

Çarşamba günü, CNN Prima News davayı belirtti ve Cuma günü şüpheli gözaltına alındı.

“Şüpheli adam şiddet içeren bir suçla suçlandı. Cuma günü, hakim velayetini kovuşturmaya karar verdi ”dedi.

Yerel kadının, yerlilerin ve yerlilerin saldırısından üç gün sonra, köylerinde neden, neden ve hangi koşullar altında. “Bana da özel değildim. O kadar standart değil ki kimse bize dava hakkında bir şey söylemedi, ancak soruşturmanın bir süreçte olduğunu anlıyorum ”dedi.

Sadece Salı günü etkinliği öğrendiğini doğruladı. “Vatandaşlarımızın risk altında olup olmadığını veya güvenliklerini sağlamak için bir şeyler yapmamız gerektiğini bilmem gerekiyordu. Bana şüpheliyi yakaladıkları ve başka bir köy olmadığı söylendi ”dedi.

Salı akşamı, kurtarıcılardan saldırıya uğrayacak yaralı kadın hakkında bilgi aldık. Birkaç polis devriyesi hemen Měnín'e (Brno) yola çıktı. Yaklaşık bir saat sonra arama eylemi sırasında şüpheliyi gözaltına aldılar. Süreç görevleri şu anda devam etmektedir. #policejmk

5 Mart 2025, 16:42, Katkı Arşivlendi: 7 Mart 2025, 15:10

Birçok spekülasyonun insanlar arasında yayıldığını itiraf etti. “Köydesin, halk yaratıcılığı gider,” diye iç çekti.

Bununla birlikte, bu spekülasyonların olası önlenmesi bile polisin dava hakkında daha fazla bilgi yayınlamasını sağlamamıştır. “Ne kadar az serbest bırakılırsak, o kadar çok söylenti ve asılsız haber kamusal alanda yayılacağından şüpheleniyorum, ancak maalesef bununla hiçbir şey yapamaz.”

Idnes.cz'ye göre, saldırıya uğramış kadın Brno hastanelerinden birinin yoğun bakım ünitesinde. CNN Prima News'e göre, saldırgan da ona tecavüz etmeye çalıştı. Ama arkadaşı yardım için duydu.

“Sanki birisi orada savaşıyormuş gibi çalılarda garip bir çıngırak duydum. Sonra nasıl koştuğunu ve yardım istediğini gördüm, bu yüzden ambulans aradım. Kötü bir film gibi güzel bir manzara değildi ”dedi.

Haritalar © shocart ve openstreetmap katkıda bulunanlar tarafından sağlanır. Shocart, turist ve bisiklet haritaları ve atlaslarının geleneksel bir yayıncısıdır. Daha fazla www.shocart.cz

Yaralı kurtarıcılar yerinde tedavi edildi. Bölgesel Acil Servisler sözcüsü Michaela Bothová, “Sonra ılımlı yaralanmalarla Brno hastanelerinden birine götürdük.” Dedi.

Kurtarıcılardan, polisin yaralı kadını hakkında bir bildirim aldı. “Birkaç polis devriyesi hemen olay mahalline gitti. Yaklaşık bir saat sonra şüpheliyi yaklaşık bir saat sonra gözaltına aldılar ”dedi.

Belediye Başkanı Chudáček, haftanın sonunda bile değişen kadınlardan birine ne olduğunu kesin olarak söyleyemeyeceğini anlamaya çalışıyor. Her şeyden önce, etkinliğin sessiz bir köye getirdiği hoş olmayan bir dikkat.

“Burada ilk kez böyle bir şey oldu. Dün annemle hasar gördüm, ona ihtiyaç duyarsa ona yardım teklif ettim. Her zaman bize dönebilir ”dedi. “Duyduğum şey dolaylı olarak duydum ve eğer kesin olarak bilmiyorsam, versiyonların hiçbirini yaymayı göze alamam. Şu anda, şüphelinin kalenin altında olması ve insan tehlikesi olmaması yeterlidir ”diye tekrarladı.