“Bizim inancımız insanları mutlu etmektir. Kendi adını taşıyan Brno’daki mikro bira fabrikasının 2024’te ilk on yılını kutlayacak olan Hauskrecht gülümsüyor: Kaç tane yaptığımı düşündüğümde sayamıyorum bile.
Yılbaşı gecesini nasıl kutlarsınız ve yeni yıla ne kadeh kaldırırsınız?
Her zaman biramızın yanında. Klasik Noel spesiyalitesine ek olarak, her yıl en güçlü lezzetimizi de sunuyoruz – Karayip romu ile aşılanmış yıllanmış meşe cipslerinde olgunlaştırdığımız yirmi bir. Ve evde içtiğimiz de bu. Ama elbette klasik şampanya ve bir parça kaliteli erik şarabı da eksik olmamalı.
Çok sayıda insan biralarıyla bir yudum alıyor. Siz de aynı şekilde mi hissediyorsunuz yoksa biranın tadını bozduğu için mi rahatsız oluyorsunuz?
Duruma göre. Birayı tadarken, sert alkol veya baharatlı yiyecekler de dahil olmak üzere yabancı tatlar istenmeyen bir durumdur. Kısacası tadımın kendine has prensipleri var. Ama normal bir insan olduğumda ve tadımcı olmadığımda – yani “bir denemeye” gittiğimde – normal bir insan gibi davranırım ve şansımı denemek hoşuma gider.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Aylık
49 CZK
89 CZK
Ön ödeme
40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay
+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz
Şimdi %45 indirim
Açık 90 gün ücretsiz
Bienal
990 CZK
1.690 CZK
Ön ödeme
700 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra 1.690 CZK/2 yıl
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün katılın ve şunları edinin:
Yılbaşı gecesini nasıl kutlarsınız ve yeni yıla ne kadeh kaldırırsınız?
Her zaman biramızın yanında. Klasik Noel spesiyalitesine ek olarak, her yıl en güçlü lezzetimizi de sunuyoruz – Karayip romu ile aşılanmış yıllanmış meşe cipslerinde olgunlaştırdığımız yirmi bir. Ve evde içtiğimiz de bu. Ama elbette klasik şampanya ve bir parça kaliteli erik şarabı da eksik olmamalı.
Çok sayıda insan biralarıyla bir yudum alıyor. Siz de aynı şekilde mi hissediyorsunuz yoksa biranın tadını bozduğu için mi rahatsız oluyorsunuz?
Duruma göre. Birayı tadarken, sert alkol veya baharatlı yiyecekler de dahil olmak üzere yabancı tatlar istenmeyen bir durumdur. Kısacası tadımın kendine has prensipleri var. Ama normal bir insan olduğumda ve tadımcı olmadığımda – yani “bir denemeye” gittiğimde – normal bir insan gibi davranırım ve şansımı denemek hoşuma gider.
Fleks’te gerçekten Kral Klack’in yönetimindeki gibi çalıştılar, tahta fıçılar, tahta fıçılar. Her şeyi kendim yapmak zorunda kaldım.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Aylık
49 CZK
89 CZK
Ön ödeme
40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay
Açık 90 gün ücretsiz
Şimdi %45 indirim
Açık 90 gün ücretsiz